X. kerület Tárna utca lakói hol szoktak bevásárolni?
Néztem ott egy ingatlant. Jól nézett ki, bár a környezet bizarr. Nem láttam arra semmi bevásárló lehetőséget. Az ottaniak hol vásárolnak?
Mintha egy tanya lenne...
A igen nagy táv lenne gyalog! Még egy Reál vagy valami pici bolt sincs?
És ha kifogy a tejfül, és hirtelen kell? Ezek szerint felejtős.
Az a lidl jó lesz másfél kilométernek csak, az meg nem vészes. Gyalog 20 perc.
Mindenesetre ha a háztól 50 méterre lenne a lidl, akkor se költöznék a tárna utcába, de ez csak egyéni vélemény.
Én se költözök - csak megnéztem az ingatlant - de csalódást okozott az ipari környezet, a préri hangulat. Pedig a lakás tetszett! :(((
Sajnálom az ott lakókat, nem véletlenül olcsók ott a lakások. Nem mindenkinek van autóra, benzinre, bérletre pénze!
Mondjuk valóban gyakran jár ott busz, és vonat is - de azért mégis... mintha nem is Budapest lenne...
Inkább kaszárnyának, munkásszállónak, vagy irodaháznak képzelem el az épületet. Noha kisgyerekes családok, kisnyugdíjasok lakják főleg...
A X. Kerülettől ne várj csodát.
Egy ipartelep.
6: Kőbánya nagy, nem egy ipartelep az egész. Mi speciel az Alkér utcában lakunk, a park szomszédságában, ami egy teljesen kulturált zöldövezeti rész.
Kérdező, a Tárna utca arról híresült el, hogy ott kaptak önkormányzati lakást a Hős utcából kiköltöztetett lakók.
Én messziről kerülném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!