Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » X. kerület Tárna utca lakói...

X. kerület Tárna utca lakói hol szoktak bevásárolni?

Figyelt kérdés

Néztem ott egy ingatlant. Jól nézett ki, bár a környezet bizarr. Nem láttam arra semmi bevásárló lehetőséget. Az ottaniak hol vásárolnak?

Mintha egy tanya lenne...

2021. nov. 5. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
10%
4.3 km van tőle egy lidl , te miről beszélsz
2021. nov. 5. 17:13
 2/8 A kérdező kommentje:

A igen nagy táv lenne gyalog! Még egy Reál vagy valami pici bolt sincs?

És ha kifogy a tejfül, és hirtelen kell? Ezek szerint felejtős.

2021. nov. 5. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
35%
lehet előre gondolkodni , busz , bicikli azért csak van . tejföl valami életmentő szer hogy hirtelen ha nincs megál az élet
2021. nov. 5. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Az a lidl jó lesz másfél kilométernek csak, az meg nem vészes. Gyalog 20 perc.

Mindenesetre ha a háztól 50 méterre lenne a lidl, akkor se költöznék a tárna utcába, de ez csak egyéni vélemény.

2021. nov. 5. 17:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Én se költözök - csak megnéztem az ingatlant - de csalódást okozott az ipari környezet, a préri hangulat. Pedig a lakás tetszett! :(((

Sajnálom az ott lakókat, nem véletlenül olcsók ott a lakások. Nem mindenkinek van autóra, benzinre, bérletre pénze!

Mondjuk valóban gyakran jár ott busz, és vonat is - de azért mégis... mintha nem is Budapest lenne...

Inkább kaszárnyának, munkásszállónak, vagy irodaháznak képzelem el az épületet. Noha kisgyerekes családok, kisnyugdíjasok lakják főleg...

2021. nov. 5. 18:23
 6/8 anonim ***** válasza:
49%

A X. Kerülettől ne várj csodát.

Egy ipartelep.

2021. nov. 5. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

6: Kőbánya nagy, nem egy ipartelep az egész. Mi speciel az Alkér utcában lakunk, a park szomszédságában, ami egy teljesen kulturált zöldövezeti rész.

Kérdező, a Tárna utca arról híresült el, hogy ott kaptak önkormányzati lakást a Hős utcából kiköltöztetett lakók.

Én messziről kerülném!

2021. nov. 6. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:
56%
Tárna utca... Annál szinte csak a hajléktalanság rosszabb.
2021. nov. 8. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!