Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért olyan kedvezőek a...

Miért olyan kedvezőek a lakásárak Bp. Tárna u. 4-ben?

Figyelt kérdés
Google térképen rákerestem és látom, hogy egy hatalmas régi épület. Nem egyszer találtam igényeimnek megfelelő lakást ott kedvező áron viszont elgondolkodtad, hogy valami nem stimmel.. Az egyiket nagyon hosszú ideig hirdették pedig felújított és a többihez képest olcsóbb volt. Esetleg a lakóközösség, környék?

2021. nov. 3. 12:59
 1/3 anonim ***** válasza:
2021. nov. 3. 13:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Úristen.. 😳 Köszönöm, beigazolódott a gyanum.
2021. nov. 3. 13:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagy " rajongója" vagyok a Tárna utcának, mert én is húsz körül keresek élhető lakást. A hirdetések zöme Tárna utcai. Ipartelep közepen egy egész érdekes, hangulatos ház, csak sajnos többnyire önkormányzati lakásokkal, lerobbant lakókkal,a Hős uca hőseivel. És közért sincs ott, ha vasárolni akarsz, mehetsz az Örsre busszal...én felnek ott. Meg annyira nem is olcsó, 23 milláért is van ott lakás...
2021. nov. 3. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!