Férfiként hogy érzetétek magatok a legutóbbi olyan alkalomban a nőkkel szemben, ami számotokra nem kedvezően zárult, vagy éppen folytatódott?
Nahát, visszatért a bombanős kérdező!
Rég jártál erre, hogy vagy? Még mindig nincs csajod?
Nem a pénz határozza meg az érdeklődést - sosem volt és sosem lesz ilyen egyszerű a képlet (legfeljebb egy erősen szélsőséges rétegnél) -, hanem a magabiztosság, intellektus, vezetői attitűd.
Ezt keresi ma is egy nő a férfiban, ezt kereste régen is.
Még az állatvilágban is így működnek a dolgok, a nőstényej biztonságra vágynak.
Az más kérdés, hogy a fenti tulajdonságok összesített "mértékegysége", pontosabban inkább indikátora valóban a pénz, hiszen a lehetőségeket, változatos életet és biztonságot napjainkban nem testi adottságokkal, esetleg vadászati készségekkel, hanem egzisztenciával tudod szavatolni.
Persze, mert annyi "elit" férfi van, hogy minden nőnek jut!
Sőt, lakótelepek és régi házak nem is léteznek. Vagyis de, de ott sem élnek nők átlagos férfiakkal.
A szex nem létszükséglet, evolúciós értelemben csak a fajfenntartást szolgálja, az csak egy "plusz", hogy van orgazmus is.
Szóval nem, nem tartozik hozzá az élethez, anélkül is lehet teljes életet élni.
Ha mondjuk elengednéd ezt a fajta földi boldogságszerzési módszer hajszolását, lehet sokkal boldogabb lennél.
"Evolúciós értelemben".
Ne hogy már te mond meg, hogy ki-mit akarjon.
Én megértem a te véleményedet.
De aki nemi életet akar élni, az éljen azt.
Aki teli van pénzzel, annak nincs ilyen gondja.
Nem tudom, hogy abban, hogy "evolúciós értelemben", hol láttad azt, hogy azt írtam, ki-mit akarjon.
Csak arra akartam utalni, hogy sokan annyira vágynak a szex után, hogy egyszerűen túlértékelik a jelentőségét.
Hogyha nem úgy élsz, hogy csak a szex körül forognak a gondolataid, akkor más boldogságforrásokat is találhatsz.
Nem kell lemondani a szexről, csupán a görcsösségről.
A nők is megérzik, hogyha görcsösen le akarsz feküdni velük, és ez taszító lesz a számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!