Előfordult már valamelyikőtökkel, hogy a sors hozta útjaitokba azt a nőt, aki minden téren megfelelt? Akivel zökkenőmentesen indultak és folytatódtak a dolgok. És szerelemtől kezdve, mindenben kitudtatok teljesedni vele.
Nem. Soha. Mindeg tettem érte, hogy legyenek új ismerőseim. Ezért is vágtam bele csomó munkába (diákkoromban), ezért is járogattam el haverokkal, ezért is nem hagytam ki a gólyatábort, ezért is jelentkeztem képzésekre, szakkörökre, ezért is kezdtem bele a hobbijaimba, és ezért voltam fent társkeresőkön.
Szóval sosem vártam arra, hogy na majd egyszer bevásárláskor véletlen nekemtolja a kosarát életem szerelme, vagy hogy ugyanarra az ülésre szóljin a buszjegyünk. Semmi ilyesmi...
Nekem 2x volt ilyen.
Az első alkalommal főiskolán találkoztam vele.
7-8 évvel később (előbbi kapcsolat 6 évig tartott) pedig munkahelyen.
Azt megelőzte, nagyon sok keresés: mindenkire írtam, társkereső stb., az a vicc, hogy mindig jött magától, én hiszek ebben, hogy hozza a sors nem kell keresni, csak türelemmel kell várni, mert nem azonnal jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!