Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az baj, ha egy társ nélkül...

Az baj, ha egy társ nélkül nem érzem magam teljesnek? 18/L

Figyelt kérdés
Mindig is próbáltam boldog lenni egyedül is, mivel így introvertáltként/zárkózottként sosem tudtam ismerkedni, igyekeztem elfoglalni magam olyan tevékenységekkel, amelyek örömet okoznak nekem, mégsem tudom egy napra sem elengedni a gondolatot, hogy hiányzik mellőlem valaki.

2019. aug. 20. 20:47
1 2
 1/19 1112 ***** válasza:
70%
Nem baj, az lenne a baj, ha valami miatt nem éreznéd magad teljesnek.
2019. aug. 20. 20:49
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
Majd lesz. De jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban, úgyhogy csak azért ne legyen valaki, hogy ne legyél egyedül.
2019. aug. 20. 20:52
 3/19 1112 ***** válasza:
30%

#1.vagyok,bocsi,de ide is szeretném beírni ezt az idézetet, ami a kérdésről az eszembe jutott: "Letépték szárnyaidat, a tested is lelked is földhöz ragadt;

Anyagból vagy, igen, azt hazudták, de a titkok titkát ők se tudták..." ez zenei, nem saját

2019. aug. 20. 20:55
 4/19 anonim ***** válasza:
93%
Jó régi kis Bonanza Banzai 😊
2019. aug. 20. 20:58
 5/19 anonim ***** válasza:
18%
Ha nem kamu a kérdés, akkor privátban adhatok tanácsot, csak sajnos az ilyen kérdések felénél az illető (akár fiú akár lány) csak kíváncsi, hogy hány privát ismerkedős üzenetet kap.
2019. aug. 20. 21:44
 6/19 anonim ***** válasza:
84%
Erre a kérdésre válaszolok akkor, ha életemben először végre lesz kapcsolatom. Azt mondják, aki nem boldog egyedül, annak hiába lesz kapcsolata, továbbra sem lesz boldog. Én úgy érzem, egy kapcsolat sokat tudna dobni az életemen és boldoggá tenne. Egy jó zene nagyon feldob, elfelejtem minden gondom és boldognak érzem magam, de hiába, ha nincs kivel megosztani, ez pedig újra kicsit szomorúvá tesz.
2019. aug. 20. 22:04
 7/19 anonim ***** válasza:
76%
Hatos, teljesen egyet értek veled, én minden téren boldogabb voltam, mikor működő parkapcsolatom volt.
2019. aug. 20. 23:43
 8/19 anonim ***** válasza:
86%
Előbb-utóbb úgyis lesz valakid.
2019. aug. 22. 11:50
 9/19 anonim ***** válasza:
12%

Megértem, én így élni nem tudok, nem hogy élvezni az életet.. Visszahúzódó vagyok csak komoly kapcsolatot akarok ami nem szaros hónapokig tart, de engem ezért lenéznek, meg hogy élőbe nem tudok odamenni senkihez.. Szóval nem vagytok egyedül ezzel az érzéssel

18f

2019. aug. 22. 15:56
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Átérzem a helyzeted, csak én zárkózott és nyitott is tudok lenni.

Velem több, mint egy hónapja szakított az, akiről biztosra vettem, hogy életem szerelme, nála nincs jobb, ő az egyetlen, meghalnék nélküle, nekem csak ő kell, nincs mégegy olyan, stb.

Terveink voltak, szinte mindenben egy hullámhosszon voltunk, főleg, hogy először csak barátok, legjobb barátok, majd csak több hónap után lettünk egy pár.

Távlati kapcsolat volt, miután majdnem fél év eltelt együtt, találkozni is tudtunk.

Minden tökéletes volt, otthon még tervezgettünk is, hogy s mint legyen legközelebb, de rá 3 napra szakított velem, mert elmondása szerint nem bírt volna várni a következő találkozásig (660km...), de szerelmes már nem akar lenni, mert olyat nem találna, mint én voltam.

Amint ténylegesen fel is fogtam, mi történt, azt hittem, az egész világban csalódtam. A szívem darabokra tört, és nagyon picit még mindig fáj.

DE! Kezdek rájönni, mekkora szerencse, hogy ez történt.

Ugyanis hiába voltunk olyan jól együtt, hiába az a sok-sok szép, meg mindenféle üzenet, meg kép, meg videó, meg minden, ha előbb-utóbb úgyis szakított volna.

Úgyhogy én azt mondom, sokkal jobb, hogy ilyen "kis" idő után közölte ezt velem, mintha már éveket töltöttünk volna együtt.

Tudom, elkalandoztam picit, de amit mondani akarok:

Pontosan tudom, mit érzel, én is nagyon szertném megtalálni az igazit, én is vágyom a teljes életre, és ezt bizony csak egy számomra tökéletes hímnemű tudná beteljesíteni, mivel rohadt mód szeretethiányos és amúgy is kapcsolatszükséglő személy vagyok.

Nem tudni, mikor, de FOG jönni az a bizonyos valaki.

Türelem. Én is várok rá, főleg, hogy előtte jócskán szenvedtem.

Légy nyitott, legalább annyira, hogy ne zárd el az embereket magad körül, ismerkedj (valahogy)

Próbálj ki új dolgokat, járj el helyekre, nevess sokat és LÉGY POZITÍV! :)

Ezt teszem én is, ja, és ne kergess azonnal hiú ábrándokat, ha egy srác rád ír, és úgy tűnik, megvagytok és minden szuper.

Szép lassan történjen minden, ismerjétek meg egymást annyira, hogy nyugodtan és "okkal" beleszeress.

Én is 7 hónapig csak a legjobb barátja voltam az exemnek :D

A lényeg, hogy 18 évesen még ne szomorkodj annyit ezen, fiatalság-bolondság, talán még bele is unsz a pasikba majd :D (ezt mondták nekem is egyszer)

2019. aug. 22. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!