Megéri ez a lakás?
Egyébként az a vicc, hogy mi eladtunk egy lakást. Téglának hirdettük, majd kijött az értékbecslő és közölte, hogy ez csúsztatott zsalus! Addog azt sem tudtuk mi is az pontosan.
A kérdezőnek meg, én is azon a véleményen vagyok, hogy ennyiért nem biztos, hogy ebben a kerületben éri meg.
A közvetlen környék így hirtelen tetszik. Elég parkosnak tűnik, bár a közelben vannak kevésbé szép részek.
A lakás színei nekem tetszenek, olyan üde, csajos. Később meg ha már megunom át lehet festeni.
Szerintem csak akkor éri meg ha alapvetően autóval szoktál közlekedni.
Egy személyre én inkább olyat vennék ami metró közelében van.
Eléggé kérdéses amit a hirdetésbe írnak.
Ahogy többiek is írják nem biztos, hogy ez tégla.
Elég csapnivaló a tömegközlekedés arra fele úgyhogy nem nevezném jónak.
Én laktam ilyen lakásban, az tégla volt. Nem ebben a kerületben.
Maga a lakás kifejezetten élhető, jó beosztású. A konvektor elavult, viszont felszerelhető fűtő-hűtő klíma.
A környéktől függ, hogy megéri-e. Az alaprajz nagyon jó
Ahogy írják ezek csúsztatott zsalus házak, a fő falak betonból vannak, a végfalak és belső falak téglából. Nyilván azért hirdeti mindenki téglaként mert annak jobb a marketingje, vagy simán csak azt hiszi, hogy tégla.
Amúgy ennyiért már szét lehet nézni jobb környéken is. Erzsébet azért nem a legbizalomgerjesztőbb környék, nem ok nélkül a legolcsóbbak ott az ingatlanok.
Ennyiért már lehet más helyen is nézni, pl. Lakatos-Lakótelep, hasonló jellegű épületek vannak ott is. De csendes, barátságos a környék.
Vagy nézelődnék bentebbi kerületekben is, Metró, villamos közelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!