Megéri ez a lakás?
2021. nov. 5. 16:31
1/21 anonim válasza:
Ha megvan a pénzed, akkor vedd meg, de sétálgass az utcán, figyeld a lakókat és azt, hogy mihez van közel vagy távol (üzletek, munkahely, orvos, bank...)
2/21 anonim válasza:
Szép lakás, de ennyiért jobb kerületben is van.
3/21 anonim válasza:
Neked kell tudni, hogy NEKED megéri-e. Milyen elvárásaid vannak a leendő lakásoddal kapcsolataban? ÉN nem venném meg: nekem túl kint van, gázkonvektoros fűtést sem szeretem, 3. Emelet, lift nincs. A színeitől pedig ki tudnék futni a világból... De ez ÉN vagyok. A TE igényeidnek megfelel ez a lakás?
4/21 anonim válasza:
Én ennyiért biztosan nem vennék gázkonvektoros lakást. Inkább vennék egy kicsit kisebbet, kevésbé "szépet" vagy olyat amire még költeni kell (nyilván ennek megfelelő vételáron). De ez csak az én egyéni véleményem.
5/21 anonim válasza:
Kedves lakásnak tűnik, de ennyi pénzért jobb helyen is vehetnél, a belvároshoz közelebb. Erzsébetre csak szűkös pénztárcával érdemes menni, mert a közlekedés nem a legjobb - ettől még Csepel is jobb!
De te érzed - ha megfog a környék, és a lakás hajrá! De tényleg a gázkonvektor nem a legkorszerűbb.
6/21 mindentudó99 válasza:
Sőt a konvektor a legrosszabb szerintem
7/21 anonim válasza:
Csak ha valamiért pont oda kell költöznöd, ezért preferált neked a hely és akkor is alkuval.
Szinte belvárosi ár, lift nincs....
25-26-ért már megéri.
8/21 anonim válasza:
Most nézem, szerintem ez nem tégla ház, elírták. Akkor viszont kevesebbet ér ott 25-nél is.
9/21 anonim válasza:
Mi lenne ha nem tégla. ez tipikus tégla.
10/21 anonim válasza:
Ez nem tégla. Csúsztatott zsalus technológia. Vasbeton. Mint a panel is. De a belső válaszfalak tégla. A fő tartófalak vasbeton. Akkor veszed észre a különbséget, ha vmi miatt egy szöget belevernél a falba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!