Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Csángó utcai lakás megéri?

Csángó utcai lakás megéri?

Figyelt kérdés

69 nm-es lakásban gondolkozom a Csángó utcában. Voltam már megnézni és a környék kifejezetten nem rossz, bár emberekkel nem igazán találkoztam. A panoráma álomszép volt, a legszebb, amit eddig láttam lakásból. A ház kultúrált és a 9. emelet is jónak tűnik. Ha valakinek valamilyen tapasztalata van, légyszives osszátok meg velem.

link: [link] (39-ért meg tudom venni)

2021. ápr. 9. 00:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
"A panoráma álomszép volt, a legszebb, amit eddig láttam lakásból." Akkor elég komoly helyeken lakhattál eddig.
2021. ápr. 9. 02:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szigorúan csak a kérdésre koncentrálva:

Semmi baj nincs a Csángó utcával.

A lakás ár-érték arányban tükrözi a jelenlegi panel m2 árakat, tekintve a kerületet, felszereltséget, állapotot.

2021. ápr. 9. 06:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hú ez szerintem nagyon szép állapotú lakás, ritkán látni ilyet panelnál. szerintem is teljesen korrekt áron adják.
2021. ápr. 9. 07:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon tetszik a lakás, biztosan megvenném. Az utcát sajnos nem ismerem, így arról nem tudok nyilatkozni.
2021. ápr. 9. 16:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis lakás, nekem is tetszik, ráadásul 39-ért biztosan odaadja!
2021. ápr. 9. 23:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó:)
2021. ápr. 10. 14:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Egyetemistáknak adnám ki. Szerintetek lehetséges?
2021. ápr. 10. 17:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Túl jó nekik.

Le fogják lakni, nyáron nem fognak fizetni, hanem elmennek.

Én biztos nem adnám ki ezt a lakást egyetemistáknak, akik gyakorlatilag folyton cserélődnek.

Inkább külföldi (vagy pénzes magyar)üzletembereket célozz meg!

Hirdetheted itthon is, de inkább dobd fel EU-s portálokra.

2021. ápr. 10. 17:56
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem túl jó, ez azért nem egy fullosan felújított lakás, albinak tökéletes. Rendben van, és ez már elvárás egy kiadó lakásnál. Viszont én inkább családnak adnám ki. Voltam egyetemista, tudnék mesélni :)
2021. ápr. 10. 18:51
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget!

Milyen EU-s oldalak vannak?

És ha egyetemistáknak adom ki, ki lehet adni az egészet 170000-ért. Ugyanennyit egy család, vagy üzletember is ad érte?

2021. ápr. 11. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!