Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol vegyek majd (remélem...

Hol vegyek majd (remélem jövőre) lakást? Munkahelyhez közel vagy máshol, mert nem szeretem ezt a környéket. Ha elveszítem a munkám, nincs hasonló itt.

Figyelt kérdés

Ausztria, hegyek, kisváros ez. Egyelőre jó a munka, ez által venném fel a hitelt a lakáshoz. De ha bármi történik, kirúgnak vagy nem tudom, itt nincs más, ami hasonló jellegű. Olyan van , ami szezonos , szabadnap vasárnap dől el , nehéz és így is tönkre ment a hátam. Örülök, hogy tudtam váltani. Ha máshová költöznék és bejarnék, az legalább 40 perc és télen a rossz, mert sok a hó és minden irányból van egy kanyargós hegy, utak sokszor jó havasak, hiába takarítják. Valamelyiket le is zárják, ha annyira járhatatlan.

Munkát, hasonlót, ami nem kapkodós,nem nehéz és hátat terhelős, nem biztos, hogy találnék könnyen máshol. Ha itt maradok , innen se könnyű bejárni a 40 percre lévő munkába.

Tudom , hogy korai még ezen gondolkodni, de szeretek előre tervezni.

2021. okt. 22. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Akkor kiadod és bérelsz belőle máshol... :)
2021. okt. 22. 23:26
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha kitudnád fizetni saját pénzből akkor még talán azt mondom oké legyen.

De ha később máshogy alakul az életed csak nyűg lesz. Aztán évtizedekig fogod fizetni persze gondolom jól keresel de ott azért nem lehet olcsó a lakás. A munkahelyen kívül meg semmi más nem köt oda. Én biztosan nem vennék lakást nem raknék a saját nyakamra hitelt főleg így hogy semmi sem biztos.

Nézd meg a németeket többségüknek nincs saját lakása. Nincs munka Münchenben költözik Hamburgba nekik van ennyi eszük legyen neked is.

2021. okt. 23. 00:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél lakást itthon, add ki albérletbe,a pénzből pedig vegyél ki ott albérletet.
2021. okt. 23. 01:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Most a 40 perc utzáson aggódsz? 25 éve kb ennyi időt buszozom, ahogy itt a városlakók közül még nagyon sokan.
2021. okt. 23. 01:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem a 40 perc utazás a gond , hanem az , hogy jutok be dolgozni, ha akkora hó van , hogy alig lehet közlekedni.
2021. okt. 23. 06:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Vegyél akkor egy városban amit kiadsz és abból bérelsz.
2021. okt. 23. 06:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Vagy ne vegyél semmit, hanem lakj albérletben, a pénzedet pedig forgasd jövedelmezőbb dolgokban.
2021. okt. 23. 09:04
 8/10 anonim ***** válasza:
#5 bejárási gond bármikor és bárhol előfordulhat akár egy baleset miatt is. Ilyenkor meg a cég kénytelen elkönyvelni, hogy a dolgozó nem tud bemenni, ezzel nem tud mit csinálni, mert mindig benne lesz a pakliban.
2021. okt. 23. 12:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem azt kéne megkérdezned magadtól, hogy mi az életcélod, vagy ha az túl nagy kérdés, akkor mit szeretnél elerni a kövi 5-10 évben. Hogy egyáltalan minek mentél oda ki dolgozni, ahol senki se ismer. Penzt gyűjteni valamire vagy csak úgy élni a nagyvilágba, sodródni az árral?

Nem nagyon értem, miért venne valaki egy névtelen osztrák faluban házat, ahova senki nem köti csak egy munkahely ahonnan lényegében bármikor elbocsájthatják...

2021. okt. 23. 13:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Most olvasom hogy még a környéket is utálod. Szóval nem nagyon értem, és talán te sem egészen, hogy mi végülis a célod.
2021. okt. 23. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!