Budaörsön a Szabadság út és környéke milyen hely? Élnétek arra?
Gondolom lattad ott az arakat, az eleg jo szuro szerintem.
Szivesen laknek en is ott, de sajnos nem vagyok gazdag :D
Valamikor többségében németek lakták (Wuders - Budaörs). Virgokkal szegélyezett a főutcája. Úgy tudom, hogy biztonságos.
Az ottani német iskolába járnak Habsburg György leányai is. A család Budapest mellett, Budától délre lakik, Sóskúton.
Nincs Budaörsnek gázos része, mert elképesztően drága, a Szabadság út viszont gyakorlatilag az 1-es főút, ami forgalmas, zajos. Nekem a belvárosi része élhetőség szempontjából nem tetszik. Zegzugos, lik-luk házrészekkel, egymás hegyére hátára építve.
A lakótelep felőli vége már elmegy, de ott meg még közelebb van már a főút az épületekhez.
Összességében én nagyon szívesen élnék Budaörsön, abszolút élhető, kellemes környezet, tök jó a hegy a háttérben, a rengeteg bolt és jó az infrastruktúra. De nem a főút mentén.
Én a lakótelepen laktam régen, imádtam. Ha lakás és nem idegenkedsz a paneltől, akkor én abszolút ajánlom. Szinte mind korszerűsítve van, viszonylag csendes, madárcsicsergős, parkos és minden van a közelben, esetleg Árok u. környékén van 1-2 picit újabb építésű társasház. Az nekem már kellően "szellős". :)
Esetleg ha Bp-hez közelebbi oldalon keresgéltek és lakás, akkor Sasad Resort környéke. Az 1-es főúttól kell felfelé kanyarodni még Budaörs előtt (lehet nem is Budaörshöz tartozik).
A Szabadság úton a belvárosban is van egy-két társasház, azok sem rosszak és minden ott van a szájukban, de szerintem élhetetlenül hangos lehet.
Ha családi ház, akkor nekem egyértelműen a hegyoldal a favorit. Pl. Odvashegy. Tömegközlekedés szempontjából nem túl előnyös (nem szorulnak rá az ott élők), de brutál jó házak vannak arrafelé, privát szférával, nincsenek annyira egymás nyakán, zöld, szép kilátás.
Az M1-M7 bevezetővel párhuzamosan is van egy-két kellemesebb utcácska.
Összességében egyébként majdnem mindegy, csak ne a belváros/óváros egymásból kinőtt zegzugai legyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!