Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tura mennyire gaz c szempontbol?

Tura mennyire gaz c szempontbol?

Figyelt kérdés
Azt tudom vannak boven, de ezek a keselos, balhezos, betoro fajtak? Elmeletileg alacsony nagyon Tura bunozesi szintje… aki ott lakik vagy kozel vagy jart oda attol hallanek szivesen infot, nem altalaban kerdezek a cigokrol, hanem a Turai brigad erdekel.

jan. 16. 21:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mondjuk nem értem, ha tartasz a cigóktól, akkor minek vállalnál be ingatlant egy közismerten fertőzött településen?

100-ból 1 képes integrálódni, ez Turán sem lesz másképp.

jan. 16. 23:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos mindenhol vannak szinte. Bizonyos falvakban vannak kiszorítva, azt husztem sváb falvakban max. De ritka az ilyen és persze kicsi, távolabbi helyek vagy nehezebben megközelíthető, úgy értem ingázni szar onnan.

Olyan helyet kell választani, ahol külön van cigány telep, tehát egy helyre vanak bezsúfolva. Akkor onnan a legtávolabbi pontokat kell nézni. Ahol már a főőút mellett is tele vannak meg a központban, az totál felejtős.

jan. 17. 09:12
 3/3 anonim ***** válasza:

közben olvasgatok cikkeket, valszeeg kideríthető hol a cigótelep ha nagyon utánajársz. Google térképen is csak a szeméthegyeket kell keresni.

[link]

A cikk alapján a 8ezerből 2ezren cigányok, azaz ez a hivatalos lehet. A valóság több mindig.

jan. 17. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!