Olcsó de régi építésű lakható de elavult műszaki tartalommal rendelkező ház, vagy pedig?
Max. 80-as évekbeli ill. újabb, akár 1.5-2x akkora alapterületű, jó alapokkal bíró, korrekt tetőszerkezetű de belül felújítandó (burkolatok, esetleg fűtésrendszer, meg ez-az) ingatlant vennétek abból az árból amit előbbire költenétek?
Teszem azt előbbi ház 10 millió de beköltözöl, kifested aztán ellaksz benne de nem lesz egy nagy élmény és ugyanúgy felújítandó, vagy a felújítandó de újabb 8-10 millióért?
Ti melyiket vennétek?
Megértettem.
És ha úgy kérdem hogy ha van rávaló akkor is inkább az olcsóbb kockaház felé hajlanak sokan, vagy ha már felújítandó nem oszt nem szoroz?
Láthatóan neked ez valamiért mániáddá vált, erről a kérdésről sem tudsz leszakadni, akármilyen racionális válaszokat kapsz.
Ponz az előbb találkoztam a másik ugyanilyen kérdéseddel.
Nos, az anyagiakon kívül még néhány érv:
- a kockaház a leggazdaságosabb forma fűtésnél,
- a Kádárkockák nagyon jó elosztásúak. Tágas, világos helyiségek, kellemes méretű, nagyablakos konyhák
- az emberek nagy része utál mások ízlése szerinti felújításert többet fizetni.
Én is!
Inkább veszek olcsóbban és saját ízlésemre alakítom.
Nem értem az embereket...
- ha nem felújított az a baj, és drágállják a kádár-kocka árát, mer' nem felújított.
- ha felújított az a baj, mert nem az ő ízlésük szerint van, és ők ezért nem hajlandók fizetni, jobb lenne egy felújítandó...
- ha újabb ház de nem felújított, az a baj, mert jódrága a m2 ára, mit kérnek el erre ennyit, ennyiből felújított kádár-kockát venni
- ha újabb ház és felújított, vissza a ketteshez kiegészítve azzal, hogy hát ez már eszméletlen mit el nem kérnek egy házért, ezért már szinte újépítésűre újított kádár-kockát lehet venni (ahha, nem...)
mmm... csak én látom így? Mert szerintem ez megy. A frekventált helyeken nyilván nem, ott viszik mint a cukrot a házakat, akármilyen is.
Akkor levonhatjuk a konzekvenciát, hogy az emberek nem egymás klónjai!
Mások a szempontjaik, az anyagi- és élethelyhelyzetük, ízlésük, igényeik, stb.
És ezzel meg is jöttünk a felesleges gittrágásból, további szép napot neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!