Házból lakásba költözni? nehéz megszokni?
több mint 40 éve kertes házban élek, de lehet lakásba kell költöznöm. szerintetek mennyire nehéz megszokni? Igazából a szomszédok zaja, ami aggaszt, hogy mennyire hallatszik át.
Nem nyomasztó, hogy egy épületben többen is laknak, szinte nincs nagyon saját tered?
bocs, a h.lye kérdésekért....
Emberek milliói laknak lakásban, túl lehet élni, sőt, jó is lehet.
Persze hatalmas különbségek vannak az épület minőségétől, lakóközönségétől illetve a lakás méretétől.
Egyedül mondjuk tényleg luxus a családi.
De egy jó téglaház full jól hangszigetel. Ha van egy értelmes méretű erkélyed, akkor full kényelmes.
Senki nem halt még bele abba, hogy lakásban lakik.
Nyilván nem ugyanaz egy panellakás meg egy újépítésű. De még panel és panel meg tégla és tégla között is van különbség.
Lakás is lehet csendes, jó elrendezésű, kényelmes.
Én is egyedül lakom egy kertes házban.
Jobban tudok spórolni mindennel, mint pl. egy lakásban.
Milyen jövedelmed és rezsid van, hogy nem tudod fenntartani??
Egy házból bármikor ki lehet adni egy szobát, egy garázst vagy egy melléképületet.
Sohasem költöznék egy lakásba ahol minden van, csak csend és magánélet nem létezik.
Aki kertes házban élt sokáig soha nem fogja teljesen megszokni, mindig felüdülés lesz visszamenni a társas házból a családi kertes házba, saját udvarra.
Azért persze a nagyvárosban lakó magyarok 90%-ának a lakás a realitás a mostani árak mellett.
A gyerekem 25 évesen került egy kistelepülés kertes házából a főváros panellakásába. Igaz, nem garzon.Nagyon szeret ott lakni. Sosem szeretett kertészkedni, és mivel zöldövezetben van nem a belvárosban, levegősebbek a terek.
Én 50 évesen kistelepülésen élek, de terveim között szerepel idősebb koromban a társasház. Már most tudom,hogy meg fogom szokni. Falun esély sincs kiadni se a lakást, se a garázst, se a kertet. Éljen valaki teljesen egyedül 70 évesen egy kertes családi házban ott, ahol horribilis áron kap csak munkást a fűnyírásra.
A zajról pedig vidéken is lehet beszélni...Minden szomszédomban kutya van. Főúton lakunk, a mezőgazdasági nagygépek, a multik műszakba dolgozókat szállító buszai hajnaltól éjszakáig zúgnak. Ahogy a fűnyírók/fűkaszák/rotációs kapák/motoros permetezők is.
Próbáltam...a fővárosi szigetelt panel, hő/hangszigetelt nyílászáróval még villamos mellett is csendesebb mint a vidék.
Utolsó. Egyszerűen szar helyen laksz.
Aki nagy forgalmú főútvonalra költözik, az ne másokra okoljon a zajokért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!