Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ki hogy dolgozza fel az...

Ki hogy dolgozza fel az ingatlanárak növekését?

Figyelt kérdés
Hentente nézegetem a pesti telkeket, ma már ott tartok, hogy így gyermektelenül sajnos le kell mondanom a pesti álmomról.nagyon nehéz ezt feldolgozni havi 1 milliós bevétellel.
2021. okt. 5. 07:35
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
80%

Kicsit OFF, de tegyük hozzá, hogy az átlag dolgozó embernek mindig is elérhetetlen volt Budapest, sokaknak a nagyobb városaink is.

A bebukást meg évek óta várja mindenki mint a Messiást, de azt ne felejtsük el, hogy még mindig az ingatlan a leginkább értéktartó dolog. Ha az bebukik, akkor ott minden más is bebukik.

2021. okt. 6. 16:03
 42/52 anonim ***** válasza:
66%

Amúgy én úgy "dolgoztam fel" hogy vettem egy lakást.

Lepukkant, atom felújítandó, nem is a világ legjobb helyén van.

Viszont a sajátom.

Innentől meg ha tovább drágulnak az ingatlanok akkor az enyém is és idővel tudok előre lépni. Ha meg csökkenne az ingatlan értéke, akkor is ott marad a saját lakásom.

2021. okt. 6. 16:11
 43/52 anonim ***** válasza:
82%
Nem a külföldiek fognak belebukni, akiknek van pénzük ilyen árakat megfizetni, azoknál várható bukás, akik felvették erejükön felül a támogatott hiteleket, bevállaltak gyerekeket, akik vagy megszületnek vagy nem, és vagy együtt marad a család vagy nem, több évtized után is válnak párok, olyanok is vállalnak a támogatásokért gyereket, akik amúgy nem akarnának vagy kevesebbet vállalnának, esetleg nincs is türelmük a gyerekekhez. A közös adósság pedig nem tart össze örökké egy családot.
2021. okt. 6. 16:13
 44/52 anonim ***** válasza:
0%

Miért lenne elérhetetlen Budapest? Budapesten is lakik rengeteg átlagos fizetésű ember.

Budapesti családi házban nőttem fel és nem voltunk gazdagok tanár és gyári szakmunkas szülőkkel.

2021. okt. 6. 16:37
 45/52 anonim ***** válasza:
100%
Én 2015-ben vettem lakást, most 3-szor annyiért tudnám ugyanazt megvenni, de a fizetésem nem lett annyival magasabb, hogy ki tudnám fizetni a mostani árat.
2021. okt. 6. 16:42
 46/52 anonim ***** válasza:
15%

Ha Budapesten laksz akkor nyilván nem elérhetetlen Budapest...

............................................________........................

....................................,.-‘”...................``~.,..................

.............................,.-”...................................“-.,............

.........................,/...............................................”:,.......

.....................,?......................................................\,.....

.................../...........................................................,}...

................./......................................................,:`^`..}....

.............../...................................................,:”........./....

..............?.....__.........................................:`.........../.....

............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........

.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........

..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........

...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............

...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............

............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............

............/.`~,......`-...............................\....../\.................

.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........

,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....

.....`=~-,_\_......`\,.................................\........................

...................`=~-,,.\,...............................\.......................

................................`:,,...........................`\..............__..

.....................................`=-,...................,%`>--==``.......

........................................_\..........._,-%.......`\...............

...................................,<`.._|_,-&``................`\..............

2021. okt. 6. 17:03
 47/52 A kérdező kommentje:
És szerinted 30 éves koromig akarom fizetni a hitelt?
2021. okt. 6. 17:34
 48/52 anonim ***** válasza:
80%
Na már megint a hitelmágus kérdező....
2021. okt. 6. 17:38
 49/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom a KSH-nál valamilyen számítógépes programot használnak, annak segítségével dolgozzák fel, majd elkészítik a statisztikákat. Nem hiszem, hogy papíralapú feldolgozást alkalmaznának.
2021. okt. 6. 20:42
 50/52 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha havi nettó 1misiből nem tudsz összehozni magadnak egy saját fedelet a fejed felé, akkor vagy nem tudsz bánni a pénzzel, vagy az igényeiddel van baj. De a hiba benned van, nemaz ingatlanárakban...
2021. okt. 6. 23:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!