Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nekem nagyon sürgősen szüksége...

Nekem nagyon sürgősen szükségem lenne egy ház tulajdonlapjára. Helyrajzi számot nem tudok csak címet. Valaki tud nekem ebben segíteni??

Figyelt kérdés
Tudom, a földhivatalban tudnám kikérni, de annak nyoma marad, amit nem szeretnék családi okokból kifolyólag. Csak a tulajdonos(ok)ra lennék kiváncsi. Egy családi ingatlanról van szó. Régebben olvastam hasonló kérdésnél olyan hozzászólást, amikor segített egy illetékes (talán földhivatali dolgozó) a segítségkérőnek. Remélem, nekem is tud valaki segíteni úgy, hogy ne legyen nyoma.

2021. okt. 2. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Földhivatali dolgozó nem hinném, de ha bemész betekinthetsz, nem értesítik a tulajdonost ilyesmiről. Illetve a ügyfélkapun át is lekérhető.
2021. okt. 2. 12:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az 1-es is írta, ügyfélkapum ingyen lekérheted, de szerintem az senki nem dokumentálja, vagy foglalkozik azzal, hogy levelet küldjön az ingatlan tulajának, mert te kikértél egy tulajdoni lapot. Ha ennyire titkos infó lenne, akkor csak a lákás, haz tulaja kérhetné ki, senki más, szóval kicsit túlparázod a dolgot. Én is belestem tavaly az egyik kolléga tulajdoni lapjába, és nem jött oda, hogy miért tettem.
2021. okt. 2. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:
28%
Utolso,miért kell kollega lapjaba belelesni. Hihetetlenek az emberek. Amugy ugyfelkapun lakcimre is lekerheted,de nyoma marad a letoltesek kozt. A tulaj nem hiszem,hogy latja,nem tudom.
2021. okt. 2. 13:32
 4/5 mindentudó99 ***** válasza:
23%
Biztos k8vàncsi volt a kolegának miből telik rá. Irigység
2021. okt. 2. 14:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Házszám alapján is meg lehet keresni a földhivatal honlapján ügyfélkapuval. még társasházi lakást is, mert felsorolja az összeset az adott címre.

Viszont csak 2 alkalommal ingyenes évente, utána 4800 ft minden megtekintés.

szept. 8. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!