Csepelen a Szilva fa utcában vennék lakást, érdekelne hogy mi a véleményetek az adott környékről, közlekedésileg, meg lakosságilag? Újpestről költöznénk át.
Biztosan a Szilvafa utca?
Illetve, vagy biztosan "lakás"?
Ott házak vannak.
Na ez nem kukacoskodás, csak fura valahogy....
Na mindegy. 😊
Szerintem Google-zz rá az utcára műholdképpel s akkor látod mennyire "tanya-világi" körülmények vannak.
De ha a csend és nyugalom kell, akkor....
Csend van. De nyugalom nem biztos. Lévén, hogy Csepel "Ausztrál" lakosainak bő része a kérdéses környéken éli mindennapjainak 24 óráját.
Egy-két kisebb boltocska van a környéken meg dohánybolt és ennyi.
Ezeket kerékpárral 5 perc alatt eléred, egészen addig amíg szemed a bicajodon van...
- bár Isten lássa lelkemet, nem feltételezek senkiről semmit...
- a séta egészségesebb.
Ja és ha ingatlant veszel ott a környéken, vegyél még egy terepjárót is.
Nyáron kavicsos, földes, sziklás, hepe-hupás az utca egy kis vegyes (kiTudjaMilyen porral) szállóporral.
Rossz idő esetén pedig vegyes méretű vizi-medencékkel teli csúszós, saras nem éppen japán-kertté válik a környék.
Páratlan vad-világ jellemzi a területet.
Kóborló cicák, kósza ebek és minden más e-világba nem illő hivatalos úton nem keresztezhető egyedi lények is fel-felbukkan(hat)nak.
De a viccet félre téve.
A legtöbb kutyás támadást innen jelentik.
Félreértés ne essék, imádom Csepelt.
De ha lenne annyim...
- még egy hétvégi pihenő kuckót SE vennék ott a környéken.
A főúton állandó a dugó.
Késésekkel mindig kalkulálni kell.
Ez vonatkozik értelemszerűen MINDEN közlekedési járműre.
Sok jót nem tudok mondani.
Ja, de mégis.
1 dolog.
Közel van az Auchan. (5 perc)
(ami szerintem meg drága, mint a dög)
Csepel városközpontban 1000x több mindent meg tudsz venni, JÓVAL ólcsóbban!
Én mindenkit felpontoztam
Mit értetek az alatt hogy sok a cintányéros? Mennyi az a sok? Reggelente most is dugózok nem jelent gondot, viszont nyugadalmat szeretnék, van egy pici gyermekünk is.
6#
Igen, ház lesz az, elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!