Érd madár neves utcák milyen környék?
Közbiztonság, élhetőség szempontjából mennyire jó ez a környék? Vasútállomás tényleg 10 percre van sétával, mint ahogy a hirdetésben állítják? Az ilyenekkel szoktak túlozni gazdagon.
Kisebbség mennyire jellemző? Van a közelben valami zöld fásabb övezet, ahol lehet sétálgatni? Itt mondjuk már inkább Érdre gondolok,nem erre a környékre konkrétan
2: Köszönöm szépen! azt nem tudod esetleg, hogy madárneves utcák részen (itt találtam kereső alapján megnézendő házat) sok a kisebbségi vagy mely részen vannak jelen inkább? Lakásból szeretnék házba költözni, pont többek között a zavaró szomszédok miatt, így nem akarok pont ezzel szívni a házban.
A térkép alapján azt látom 3 vasútállomás is van Érden ez tényleg így van? Egyébként ahol laksz oda behallani a vasutat zárt/nyitott ablakok mellett? Nagyon köszi!!
Én már többször olvastam, hogy Sasváros kerülendő a rézbőrűek miatt, a két vasútvonal miatt biztos nem halk, hiába vannak a zajvédőd falak
Nem véletlenül az olcsóbb része Érdnek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!