Az értékbecslő, milyen gyorsan küldi el a banknak a kiértékelést a lakással kapcsoltban? Mert eltelt 5 nap és a bank még mindig nem kapta meg. :/
Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 22:06
1/8 A kérdező kommentje:
Mármint általában hány nap telik el, mire megkapja a bank?
2021. szept. 16. 22:15
2/8 anonim válasza:
Nálunk fizetés után 3 nap volt. De volt, aki nem fizetett, neki állítólag egy hónap múlva szóltak, hogy aki nem fizet, annak nem küldik.
3/8 anonim válasza:
Nekünk 3 hetet mondott a bank, meglett 10 nap alatt
5/8 anonim válasza:
Minősített fogyasztóbarát hitelnél néhány nap. Az Ersténél szombaton érkezett és hétfőn már az ügyintézőnél volt elektronikus úton az értékbecslés, miután átutaltam a díját
6/8 A kérdező kommentje:
Hát minősített fogyasztóbarát hitel, de tudtommal az csak a bankra van kihatással (15 nap). Az értèkbecslőre nem.
2021. szept. 17. 20:30
7/8 anonim válasza:
Jól tudod, enyém is fogyibarát, de 1 hét volt.
8/8 anonim válasza:
Én is Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelt vettem fel tavaly csütörtökön ki ment és hétfőn már utalta az eredményt 2 nap volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!