Ez jó ár energiatanúsítványra? Van valamilyen átverési lehetőség a mérnök részéről?
Figyelt kérdés
Holnap energiatanúsítványt készítenek nálam.
Nem foglalkoztam a keresgéléssel sokat, random kiválasztottam egy céget Google-ből.
A 40 négyzetméteres pesti kislakásra 11.000 Ft lesz a díj.
Odafigyeljek valamire különösen a lakás bejárásakor, esetleg rejtett költségekre, stb.?
Eléggé flegmának tűnt a telefonban az ember, aki jön, nem annyira alakult ki a bizalmam a beszélgetésünk alapján.
A pénzt holnap kell fizetnem neki, amikor meglátogat, és utána küldi majd el pár nappal a papírt.
2021. szept. 15. 23:59
11/12 anonim válasza:
11 ezerért ez nem sok, én a duplájáért is meggondolnám. Ki utazással eltölt időt ès benzint, hirdeti magát a neten , fizeti a mérnöki kamarai díjat illetve a vállalkozóit . El és vissza utazgatással, az adatok feldolgozásával egy három órát biztos eltölt. Vissza lehet osztani a díjat. Levonni a benzint és egyebeket belőle. Elég gyenge eresztés ez sztem. Már az ő szempontjából. Neked jó ha ennyiért is megvan már.
12/12 anonim válasza:
11: Lehet, hogy gyalogtávra volt neki a cím, azért ennyi.:) 10+ költségek.:)
Meg most nem tudom, mennyi az ingatlan.com-on, de aki előfizet hirdetést, annak kedvezményes áron van az energiatanúsítvány. Tehát még a cég is fizet neki, nem csak a megrendelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!