Sajnos most gyűlt össze a pénzem házra. De sajnos most nem kapok olyat, amit ezelőtt fel éve ugyan ennyiért. Ingatlan árakkal kapcsolatban milyen változás várható a piacon?
Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 10:29
11/14 anonim válasza:
Hitel nem opció? Sztem ne haligasd sokat a házvásárlást, mert csak nőni fognak az árak. Ez azért már jelentős összeg, amit összeszedtél. Vegyél mosz házat.
12/14 anonim válasza:
Én még csak szűk fél éve nézegetem a lakásokat, és azalatt ,ahol venni szeretnék, kb. 1 millióval felment az áruk átlagosan. Elszalasztottam egyet, mert drágállottam, pedig jó lett volna. Most már nincs is annyiért. Most már veszek, kevés hitellel,így vagy úgy. Addig vegyünk, amíg tudunk, mert aztán kész. Egyre kevesebb esély lesz rá. Én mindenhol azt olvasom, hogy növedkedni fognak az árak.
13/14 anonim válasza:
Tehát mégsem gyűlt össze a pénzed a házra.
14/14 anonim válasza:
Nő az infláció. Mindennek az ára emelkedni fog. Az ingatlanoké is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!