Sajnos most gyűlt össze a pénzem házra. De sajnos most nem kapok olyat, amit ezelőtt fel éve ugyan ennyiért. Ingatlan árakkal kapcsolatban milyen változás várható a piacon?
Senki nem jós, így nem látható előre a piac változása.
Mérlegre kell tenned:
bizonyos idejű várakozás ugyanannyit ér-e, mint ennyi ideig nem lesz saját házad.
Vagy még mindig marad kompromisszum: olyan házat keresel, ami kijön a pénzedből.
Senki sem jós, de azért kérdeztem, mert hátha valaki foglalkozik a piaccal.
S ő egyből megmondja mi várható.
Ez ugyan az, hogy foglalkozom informatikában hobby szinten, de tudom mi várható árak szempontjából.
2 eve nezegetunk hazakat egy bizonyos varosban, de csak most szantuk ra magunkat tenyleg a vasarlasra illetve koltozesre. Nagyjabol 5 millioval emelkedtek azota az arak, legalabbis ott, ugyhogy vagy most veszunk, vagy soha, nem hiszek a csokkenesben, de a stagnalasban sem.
Szerencsere sikerult is a terv, hamarosan koltozunk :)
Amit kinéztem házat 23 millió Ft volt fél éve, akkor még csak 17milliom volt. Most kb 28 körül megy már hasonló.
Most van 22.7 kp-ban nálam.. most 5-6 hónap múlva megint félre teszem megint drágul....
Ha drágul, akkor inkább eladom a kis Octaviat aszt veszek házat...
Az államilag osztogatott pénzek miatt folyamatosan drágulnak az ingatlanok.
Sajnos változás nem várható, csökkenésről meg ne is álmodj.
Vagy megveszed álmaid házát úgy, hogy felveszel a kp.-d mellé egy kis hitelt, vagy fél év múlva ismét kiírod a kérdést, hogy ismét nem tudtál lépést tartani a drágulással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!