Azt mondják fogadd el a párodat olyannak, amilyen és ne próbáld megváltoztatni. De minden esetben?
A barátnőm egy szörnyű ember. A lakása egy abszolút káosz - ruhadombok a földön, mosogató tele koszos edényekkel, konyhai eszközökkel, a hűtő, a szőnyeg minden csupa okádék. A ruháit egyszerűen ledobja a földre ahelyett, hogy elpakolná vagy szennyesbe rakná. Nem foglalkozik a hulladékkal - ha én nem lököm el az asztalon lévő üres kólásdobozt, gyorskaja dobozokat stb., akkor senki.
Az én pénzemen él, mert a sajátját elpazarolja, és utána ugye az enyém jön.
24 éves, de már 5 gyereket szült (mindnek más az apja) és mindegyiket elvették tőle érthető okok miatt. El sem tudom képzelni hogy bánt velük.
Nem vasal, ritkán mos, nap mint nap nem csinál semmit! Csak döglik az ágyban vagy a kanapén a tv előtt.
Egy ilyen embert meg lehetséges változtatni? Vagy csak tönkre vágom vele az életem?
Ezen nem lehet valtoztatni, ez belso igeny, h ne eljunk mar egy szemetdombon...
Csatlakozom az elsohoz, hogyan tudtal vele osszejonni? Szeretnel a 6. apja lenni?🤔
Itt az a gáz, aki ehhez asszisztál. Kb undorodsz tőle, de eltartod, kapcsolatban vagy vele.
Te nem fogod megváltoztatni, kevés vagy ehhez. 5gyereket eldobott, kb egy taknyos zsepi szintjén van a nő.
Téged minősít hogy vele egy kategóriába sorolod magad.
Itt az a gáz, aki ehhez asszisztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!