Azt mondják fogadd el a párodat olyannak, amilyen és ne próbáld megváltoztatni. De minden esetben?
A barátnőm egy szörnyű ember. A lakása egy abszolút káosz - ruhadombok a földön, mosogató tele koszos edényekkel, konyhai eszközökkel, a hűtő, a szőnyeg minden csupa okádék. A ruháit egyszerűen ledobja a földre ahelyett, hogy elpakolná vagy szennyesbe rakná. Nem foglalkozik a hulladékkal - ha én nem lököm el az asztalon lévő üres kólásdobozt, gyorskaja dobozokat stb., akkor senki.
Az én pénzemen él, mert a sajátját elpazarolja, és utána ugye az enyém jön.
24 éves, de már 5 gyereket szült (mindnek más az apja) és mindegyiket elvették tőle érthető okok miatt. El sem tudom képzelni hogy bánt velük.
Nem vasal, ritkán mos, nap mint nap nem csinál semmit! Csak döglik az ágyban vagy a kanapén a tv előtt.
Egy ilyen embert meg lehetséges változtatni? Vagy csak tönkre vágom vele az életem?

"annyira boldog voltam, hogy van aki szeret engem és vonzódik hozzám, hogy sodródtam az árral"
Jajj Istenem😔
Ilyenkor mindig elszomorodom, sajnálom Kérdező.
Nem lehet, h ez a leányzó csak kihasznál téged?

Na de akkor örülj hogy van valakid, és próbáld meg becsülni még így is, vagy akkor dobd ki.
Számomra undorító a párunk sározása idegeneknek, közben jópofizni szemben.

Na trollkodjal 15os!
Nem kell ennek orulni, azert mert te ezt tenned.
Nem hiszem, h jopofizik a szemebe, fentebb irta, h megmondta neki is.
Mit nem ertesz?

Lőcs😂😂😂😂
Jogos, azt írsz, amit akarsz. Meg amit a szellemi kapacitásod enged...

24 éves, és 5 gyereke van? Más-más apától? Tőled lehet a 6.?
Fhú... hát... nagyon rossz helyzetben van ő is. Lehet te sem kellesz neki, csak a pénzed, meg valaki-akárki, akivel túlél - miatt van veled. Egy anya, aki alkalmatlan a saját gyerekeihez... gondolhatod, hogy ezt hogyan éli meg, lásd az ő helyzetéből is. Valahogy én ezekre az anyai ösztönökre hegyezném ki a fejlődési akaratot nála. Mert kezébe veheti a sorsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!