Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azt mondják fogadd el a...

Azt mondják fogadd el a párodat olyannak, amilyen és ne próbáld megváltoztatni. De minden esetben?

Figyelt kérdés

A barátnőm egy szörnyű ember. A lakása egy abszolút káosz - ruhadombok a földön, mosogató tele koszos edényekkel, konyhai eszközökkel, a hűtő, a szőnyeg minden csupa okádék. A ruháit egyszerűen ledobja a földre ahelyett, hogy elpakolná vagy szennyesbe rakná. Nem foglalkozik a hulladékkal - ha én nem lököm el az asztalon lévő üres kólásdobozt, gyorskaja dobozokat stb., akkor senki.

Az én pénzemen él, mert a sajátját elpazarolja, és utána ugye az enyém jön.

24 éves, de már 5 gyereket szült (mindnek más az apja) és mindegyiket elvették tőle érthető okok miatt. El sem tudom képzelni hogy bánt velük.

Nem vasal, ritkán mos, nap mint nap nem csinál semmit! Csak döglik az ágyban vagy a kanapén a tv előtt.

Egy ilyen embert meg lehetséges változtatni? Vagy csak tönkre vágom vele az életem?

2021. szept. 6. 18:40
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
9: hiába mondom neki, sértésnek veszi. Azt mondja bszódjak meg
2021. szept. 6. 19:36
 12/24 anonim ***** válasza:
77%
24 évesen 5 gyereket szült? Ez vagy ordas nagy kamu, vagy a putri sorról vagytok, ott meg nem értem, mit csodálkozol ezen.
2021. szept. 6. 19:36
 13/24 anonim ***** válasza:
87%

"annyira boldog voltam, hogy van aki szeret engem és vonzódik hozzám, hogy sodródtam az árral"

Jajj Istenem😔

Ilyenkor mindig elszomorodom, sajnálom Kérdező.

Nem lehet, h ez a leányzó csak kihasznál téged?

2021. szept. 6. 19:40
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokszor hozok olyan döntéseket amikor inkább a rosszat választom, mert az alacsony önbecsülésem azt mondatja velem, hogy jobbat nem tudnék találni, vagy nem lennék elég jó egy normális lánynak/normális munkahelynek. Így régebben én is mindig direkt a rosszat és igénytelen választottam magamnak mindenből, mert nekem csak az való... Hát a nagy LÓFAXT már bocsánat. Legyenek neked is igényeid, nem hagyd, hogy a kicsi önbizalmad miatt beleragadj a xarba. 5 gyerek 5 random apától? és milyen lehet az a lány aki ilyen mocsokban dagonyázik? Szép egyáltalán? Nem ciki vele utcára menni amikor a gyűrött és büdös ruháiban van?
2021. szept. 6. 19:45
 15/24 anonim ***** válasza:
8%

Na de akkor örülj hogy van valakid, és próbáld meg becsülni még így is, vagy akkor dobd ki.

Számomra undorító a párunk sározása idegeneknek, közben jópofizni szemben.

2021. szept. 6. 19:48
 16/24 anonim ***** válasza:
83%

Na trollkodjal 15os!

Nem kell ennek orulni, azert mert te ezt tenned.

Nem hiszem, h jopofizik a szemebe, fentebb irta, h megmondta neki is.

Mit nem ertesz?

2021. szept. 6. 19:50
 17/24 anonim ***** válasza:
20%
Takarodjál mit kötsz belém? Írok amit akarok te lőcs
2021. szept. 6. 19:56
 18/24 anonim ***** válasza:
78%

Lőcs😂😂😂😂

Jogos, azt írsz, amit akarsz. Meg amit a szellemi kapacitásod enged...

2021. szept. 6. 20:02
 19/24 anonim ***** válasza:
19%
Ok kösz hogy megengeded, csá
2021. szept. 6. 20:06
 20/24 anonim ***** válasza:
67%

24 éves, és 5 gyereke van? Más-más apától? Tőled lehet a 6.?

Fhú... hát... nagyon rossz helyzetben van ő is. Lehet te sem kellesz neki, csak a pénzed, meg valaki-akárki, akivel túlél - miatt van veled. Egy anya, aki alkalmatlan a saját gyerekeihez... gondolhatod, hogy ezt hogyan éli meg, lásd az ő helyzetéből is. Valahogy én ezekre az anyai ösztönökre hegyezném ki a fejlődési akaratot nála. Mert kezébe veheti a sorsát.

2021. szept. 6. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!