Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azt mondják fogadd el a...

Azt mondják fogadd el a párodat olyannak, amilyen és ne próbáld megváltoztatni. De minden esetben?

Figyelt kérdés

A barátnőm egy szörnyű ember. A lakása egy abszolút káosz - ruhadombok a földön, mosogató tele koszos edényekkel, konyhai eszközökkel, a hűtő, a szőnyeg minden csupa okádék. A ruháit egyszerűen ledobja a földre ahelyett, hogy elpakolná vagy szennyesbe rakná. Nem foglalkozik a hulladékkal - ha én nem lököm el az asztalon lévő üres kólásdobozt, gyorskaja dobozokat stb., akkor senki.

Az én pénzemen él, mert a sajátját elpazarolja, és utána ugye az enyém jön.

24 éves, de már 5 gyereket szült (mindnek más az apja) és mindegyiket elvették tőle érthető okok miatt. El sem tudom képzelni hogy bánt velük.

Nem vasal, ritkán mos, nap mint nap nem csinál semmit! Csak döglik az ágyban vagy a kanapén a tv előtt.

Egy ilyen embert meg lehetséges változtatni? Vagy csak tönkre vágom vele az életem?

2021. szept. 6. 18:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én már elásom magam, hogy még ilyen nőnek is van párja csak nekem nincs.
2021. szept. 6. 23:24
 22/24 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy túl válogatós vagy?
2021. szept. 6. 23:41
 23/24 anonim ***** válasza:
75%

#21 Ne irigyeld! Roppant minőségi párkapcsolat, ahol a kérdező gyakorin lehordja a párját mindenféle igénytelen, szörnyű, szar embernek. Meg elhiteti vele, hogy stabil párkapcsolatban van, közben meg kizárólag azért van vele, mert cidrizik, hogy nem talál jobbat.

Szóval Kérdező, te sem vagy éppen egy matyó hímzés ebben a történetben. Érdekes, hogy a barátnődet hibáztatod, hogy "Akkor miért nem változott meg magától lassan 25 éves korára? Azt sem látom rajta, hogy változni akar. " de az tök fasza, te nem kezeled a saját önértékelési problémáidat. Jah, hogy túl sok és saját erőből nem megy? Akkor a lánytól mégis mit vársz?

Szerintem terápia kellene mindkettőtöknek ahhoz, hogy feldolgozzátok a sok régi szart, amit hurcoltok. Mármint te sem véletlenül vagy megakadva párkapcsolatok terén. Én a helyedben elgondolkodnék azon, hogy mennyire látsz perspektívát ebben a párkapcsolatban és ez alapján vagy megpróbálni húzni magaddal a csajt szakemberhez vagy elengedni.

2021. szept. 7. 05:54
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne próbáld megváltoztatni. Felnőtt embert kár megpróbálni "nevelni".

Ha zavar, nem kötelező vele lenni.

2021. szept. 8. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!