A készpénzes vásárlóknak nem nagy a valószínűsége hogy felújítandó panelt vásárol, igaz? Ha van bármi féle tapasztalata akkor írjon
Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 08:09
1/10 anonim válasza:
NEm értem a kérdést, miért ne vehetne valaki felújítandó panelt készpenzzel fizetve?
2/10 anonim válasza:
Miért ne?
Én is úgy vettem.Igaznem ilyen elszabadult áron.
3/10 anonim válasza:
Miből gondolod?
Nyilván a felújítandó olcsóbb az amúgy is olcsó(bb) panelok esetén, így a kispénzűeknek, ha csak nem kifejezetten panelellenes, tökéletesen megfelelő.
Én pont fordítva gondolom, ha valaki hitelt vesz fel, akkor már inkább vesz nem felújítandót.
4/10 anonim válasza:
Szerintem inkább kp-s vevő vesz. Jó az alkupozíciója is, hiszen kétszer ad, aki gyorsan ad.:) Te se könnyen zavarnál el egy kp-s vevőt, akivel 1-2 héten belül mindent le tudsz bonyolítani, bármennyit alkuszik is, ha az még reális. Nemde?:)
5/10 A kérdező kommentje:
mert van egy felújítandó panel amit meg szeretnék venni, és sok vele a macera a hitellel, félek jön egy készpénzes és elhappolja :(
2021. szept. 10. 15:19
6/10 A kérdező kommentje:
eladta készpénzért 😭😭😭😭😭
2021. szept. 10. 19:23
7/10 anonim válasza:
Ne szomorkodj, fogsz találni jobbat! Ha ez annyira olcsó volt, akkor volt ott más gond is. (Elviselhetetlen szomszéd/ok, csótányinvázió és társai)
Tanulság:
legközelebb foglalózz, de csak ügyvéd előtt!
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm aranyos vagy! majd legközelebb :((
2021. szept. 10. 20:21
9/10 anonim válasza:
Mennyi önerőd lett volna és mennyit fizettél volna hitelből?
10/10 A kérdező kommentje:
9.300.000 önerő
12 millió hitel
Többi meg munkáltatói kölcsön
2021. szept. 13. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!