Jelenleg van egy 75*18 méteres telkem, melynek a hátsó fele le van választva, gyümölcsfák és fű van ott is csak.
Nincs nagy munka vele, de ha választhatnék, elég lenne az első fele is. Kicsit átrendezném az udvart, a két nagy diófa menne és pár gyümölcsfát elférne akkor elől is, pont annyi, amennyi nekem elég. szóval kb 35-45 méter hosszú telek nekem ideális lenne.
Annál rövidebb csak azért nem lenne ideális, mert azt se szeretném, ha a hátsó szomszéd belelátna a számba, ha hátul a teraszon sörözünk, beszélgetünk, grillezünk stb. vice versa én se szeretném az ő életüket nézni, hallgatni.
580 m2-es telkem van, ebből le jön, ha egyszer elkezdik végre építeni a 100m3-es ház és a 40 m2-es garázs. Még kiesik 28 m2 terasz és 24 m2 medence. kb 20 m2 gyalogos közlekedő. A kocsi behajtó még nem tudom hogy mennyi zöld területet fog elvenni valószínűleg nem lesz telibe térkövezve csak 2 nyomvonal kb 2x50 cm szélességgel.
tehát marad kb 350 m2 füves területem kocsibehajtóval együtt, erre sok mindent nem lehet rakni, viszont nekem pont elegendő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!