Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyik a jobb és miért?...

Melyik a jobb és miért? Újpest? Óbuda? Kőbánya? Kelenföld? Kispest? Erzsébet?

Figyelt kérdés

2021. szept. 1. 11:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
83%
Én semmi pénzért nem költöznék a Havannára, de szeretem futás közben felfedezni a várost, jártam többször arrafelé így is, teljesen random utcákban, és nem találom vészesnek, vannak rosszabb helyek, pl. Óbuda lakótelepeinek egyes részei rosszabbak. Manapság totál rendezettnek néz ki, és nem sok fura alak mászkál arra. Viszont nagyon kint van, az a kategória, hogy fél óra míg a Határ úti metrómegállónál vagy, és ha bent dolgozol valahol, akkor még oda kell utazni onnan. Szvsz egy belvárosi irodába van aki Fehérvárról hamarabb bejut..
2021. szept. 1. 15:31
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen célból veszel és mennyiért.

Ha lakni akarsz de a város másik felébe kel naponta eljutnod, akkor nem jó.

Ha áron alul tudsz venni és felújítod és haszonnal el tudod adni, akkor jó.

Nyilván ezt ott tudod megtenni, ahol erős helyismereted van háztömbről háztömbre és a keresletet is ismered.

Kiadás esetén szintén.

2021. szept. 1. 16:16
 23/25 anonim ***** válasza:
77%

Nem egyszerű a dolog.

Kelenföldnek jó a fekvése, közlekedése tökéletes. Viszont a lakosság erősen vegyes. Pont ugyanúgy megvannak a lecsúszott prolik mint az "értelmiség" meg tele van egyetemista bérlőkkel. Azért aki teheti ott sem a panelokban él, hanem a százával felhúzott új lakásokban.

Szeretek itt lakni (albérlet) de a paneltelep az paneltelep.

Most Kőbányán az Újhegyin vettem lakást, a közlekedése elég szar Kelenföldhöz képest, láthatóan lecsúszottabb, alacsony keresetű munkás réteg lakja. Viszont akárhányszor ott járok felújítás miatt, teljesen csendes, nyugodt az egész.

Nyilván nem a felső tízezer között fogok lakni, nem is a középrétegben. De szegény lakóközösség is lehet relatív normális és a gazdagabb közösségben is vannak hülye egyedek akikkel pokol együtt élni.

2021. szept. 1. 19:30
 24/25 A kérdező kommentje:

23-as kelenföld nagyon gáz lett tényleg mindenféle népek vannak már és totál katyvaszság, zsúfoltság lett úrrá rajta.

Aki szerint a havanna jobb mint óbuda az csak trollkodik.

Amúgy kőbányában, stb nekem is a nyugi a vonzó de valahogy mégis jobb ha csak a lakóközösség 50%-a egyszerűbb nép mintha a 80%-a. Én legalábbis így vagyok vele. Így érzem jól magam 'átlag' emberek között.

2021. szept. 1. 19:49
 25/25 anonim ***** válasza:
34%

"Aki szerint a havanna jobb mint óbuda az csak trollkodik."

Gondolom rám gondoltál, de nem ezt írtam, rühellem ha valaki szalmabábozik.

2021. szept. 2. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!