Költöznél 250cm-s belmagasságú lakásba?
Igen. Persze előtte azért megnézném az összhatást. Jelenleg egy papíron 265 cm-es belmagasságúban lakok, ami az ajzat kiegyenlítés, parketta stb miatt inkább csak 260. A konyhában és a nappaliban pedig van gipszkarton álmennyezet beépített világítással, ami szintén elvesz 10 cm-t, szóval ott kb 250-255 és nem, nem érzem problémásnak ott sem.
Én mindig hasonló magasságúakban éltem, szóval ehhez vagyok szokva, de eltudom képzelni, hogy az aki 3 méter feletti belmagasságú régi pesti lakásokhoz van szokva, annak furcsa. Nekem meg az lenne a fura, ha magas létra kellene egy villanykörte cseréhez, és ne érnék el mindent egy székre felállva.
Akkor is, ha a lakás elrendezése miatt a nappali több, mint 30m2?
Ilyen méretben nem nyomasztó már?
Jelenleg is ilyenben lakunk, mert ebben az országban mások az építészeti előírások.
Kb. 40 m^2-es nappali-érkező van. Világos, nagy ajtóval, ablakokkal, ami a kertre néz. Egyáltalán nem nyomasztó nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!