Mi az oka annak, ha valaki folyton variálja az árat?
"Gondolom szeretnék minél hamarabb eladni"
Ha így lenne, akkor csökkenteniük kéne, nem?
Egy ingatlanos ismerősöm szerint 70-ért fog elmenni. Nem tudom, nem pofátlanság-e ennyit ajánlani, vagy csak elhajtanak vele a fenébe...
3: Tegyél ajánlatot!
Írásban.
Aztán felel rá valamit.
Ha nem egyeztek meg, pár hét múlva hívd fel, hogy tartod az ajánlatot és megvan-e még.
7: Ja, és venni is szeretnék és figyelek néhány ingatlant, van, ami 6 hónapja van a piacon, ingatlanos árulja, és ők is ezt csinálják az árral.
És ingatlanbefektetők közt mozgok, olvasom a szakmai cikkeket és ahogy mozdul a piac, úgy igazítják ezek a hirdetők és én is az árat.
Figyelek pl. egy 6. emeleti lakást, amit 36-ért kezdtek el hirdetni, és 2 hét után 42-re emeltek fel. A házban fele annyi sincs a többi lakás négyzetméterára, szóval kicist merész, de megcsinálta a hirdető.
8. Itt nem tudom értelmezni, mi az, hogy változik a piaci ár, amikor 82-ről leviszik 81-re, majd 80-ra, majd megint 81-re hetek alatt. Te is ezt csinálod? Miért?
"amennyiért a többiek azon a környéken eladnak vagy hirdetnek"
Azt, hogy mennyiért adnak el mások a környéken, honnan tudod meg?
Az, hogy mennyiért hirdetnek semmit nem jelent, mert rengetegszer a hirdetési ár köszönőviszonyban sincs a piaci árral, vagy akár azzal, amennyiért végül sikerül eladni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!