Mit kéne csináljak az ingatlanommal?
Üresen áll 2 éve, beköltözni nem akarok, kiadni se akarom, így csak nyeli a pénzt lényegében (havi rezsi ~30ezer ft).
Ismerőseim próbálnak rábeszélni, hogy adjam ki valakinek, de annyit nem lehetne érte kérni, hogy megérje berendezni, + lelakják stb.
Szerintetek hagyjam állni, adjam el, rakjak hozzá egy kicsit és vegyek egy jobbat; vagy adjam el és vegyek állampapírt belőle?
A rakjak hozzá egy kicsit mit takar nálad?
Mert egy ilyen panel állapottól függően 24-29 millió között van.
Nyilván 29 ami jól felszerelt, felújított, akár bútorozott.
Viszont ennyiből sokkal jobb helyen sokkal jobb lakást nem feltétlenül fogsz venni.
Meg minek, ha üresen áll?
22:
2-3 millát.
amikor ezt vettem, akkor is lehetetlen küldetés volt lényegében annyiért venni, minden nap figyeltem a hirdetéseket, és pont kifogtam.
Ha az ember zsebében van a pénz, és nem sürgeti költzés, jó kis lakásokat ki lehet fogni. Nyilván nem a II. kerületre gondoltam, hanem egy másik pesti kerületre, aminek kicsit jobb a híre, meg kulturáltabb övezetben van.
Értékpapírba való befektetés se lenne olyan rossz, de ingatlan jövedelmezőbb. Lehet a vége az lesz, hogy inkább kiadom, ha minden kötél szakad.
37nm 1.5 szobás panelről nem hallottam még nagyon kőbányán.
Akkor ez biztos nem az újhegyi paneleknél van.
ahogy nézem a lakásárakat MINDENFELE, semmiképpen nem adnám el. Kiadni, ha kell időszakosan, ha kell egyáltalán nem.
Eladni nem szabad, csak bukni lehet rajta.
Egy ingatlan nagy érték, mégha hitel is van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!