Hogy tudom szlovák oldalon meghirdetni az ingatlanomat?
Akkor adj meg egy szlovák telefonszámot...
Most komolyan, ha követelmény a szlovák telefonszám, neked meg nincs, akkor mit tudunk tenni? Szugeráljak neked egy szlovák számot vagy mi?????? Mit vársz a kérdéstől????? Ráadásul azt sem vagy képes leírni, melyik oldal ez...
De a telefonszámot vissza kell igazolni. Azaz küldenek egy SMS-t és nekem azt vissza kell küldeni VAGY a benne lévő kódot be kell gépelnem. Mint nálunk a jófogáson.
Szlovák ingatlanportálok:
Egyenlőre csak az elsőt próbáltam mert abban a nyelvben a regisztrációt kihívás volt megtalálni.
" abban a nyelvben a regisztrációt kihívás volt megtalálni."
Nincs szlovák telefonszámod, és a nyelvet sem beszéled. Akkor miért szlovák oldalon akarsz hridetni? Ott örököltél egy házat? Mert gondolom te nem ott élsz.
Öcsém ha kitanulom a nyelvet, elutazok Szlovákiába, összebarátkozok valakivel, állást vállalok, és megtanulom a szlovák gazdaság működését az is egyszerűbb meló lenne mint teveled szót váltani értelmesen.
Na hagyjuk megoldom másképp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!