Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Közel a Szlovák határhoz lévő...

Közel a Szlovák határhoz lévő házat milyen Szlovák honlapokon hirdessük? Országos vagy régiós honlapon hirdessük?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyszüleim házát szeretnék eladni ami a közel a szlovák határnál található (Borsod megye észak-nyugati részén található)! Hirdetjük magyar honlapokon de érdeklődő sincsen! Milyen szlovák honlapokon hirdessük? Szlovák nyelvet nem beszéljük! Van valakinek ötlete? Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. dec. 21. 17:18
 1/7 666László válasza:
Felesleges szlovák lapokban hirdetni, ha Te akarnál szlovák házat venni Te sem a magyar oldalakon keresnéd. A többi háznál kell jobbnak lenni, pl olcsóbbnak. Addig kell csökkenteni az árat, míg meg nem veszik.
2016. dec. 28. 11:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Mint írtam a határon van a ház! És gondolom lehet onnan akadhat vevő! Régiós honlapra gondoltam ahol hirdetném! Hiába csökkentettük folyamatosan az árát még érdeklődő sem volt! Ingyen amúgy nem adnánk el!
2016. dec. 28. 14:04
 3/7 666László válasza:
Akkor keress fel egy környékbeli ingatlanost, az majd elmondja a fájdalmas valóságot. Bár szerintem azt sem fogod elhinni.
2016. dec. 28. 15:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem a dolgokat! Tudom mi a valóság! De gondolom te se adod el ingyen vagy szinte ingyen a házadat ha másikat akarsz venni belőle!
2016. dec. 28. 16:21
 5/7 anonim válasza:

Bazos.sk

Olyan oldal, mint a jófogás csak szlovákul.

2017. jan. 2. 17:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. jan. 3. 16:49
 7/7 anonim válasza:
Ha kell segítek a fordításban. :)
2017. jan. 6. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!