Most szerettem volna megnézni az ingatlanom tulajdoni lapját az ügyfélkapun keresztül és az van írva az ingatlanomhoz, hogy " felülvizsgálata alatt ". Ez mit jelent ? Nem adtam el!
Van, vagy volt valami (időközben bíróságra adott) tartozásod? Esetleg NAV ügyed?
Mert azok peresítése, vagy elévülése esetén kerülhet adóhatósági határozattal bírósági felülvizsgálat alá az ingatlan.
De a legegyszerűbb lenne bemenned a Földhivatalba, mert erre telefonon nem fognak felvilágosítást adni!
aki válaszolt, jót akart..
Menj be a Földhivatalba, és ingyen betekinthetsz.
Földhivatalban meg tudják mondani.
Szomszédomét azért nem lehet lekérdezni mert nem fizeti a közös költséget és folyamatosan terhelik rá a lakásra.
Ha az ingatlanod címe után áll, pl: X település Y utca Z szám "felülvizsgálat alatt" , akkor az azt jelenti, hogy a címregiszterben az adott cím még nincs ellenőrizve lehet, hogy később más lesz a cím.
A jegyző, vagy a településrendezési osztály intézi ezeket.
Én azt nem értem, hogy ha egy tulajdoni lapra az van írva, hogy felülvizsgálat alatt, miért kell rögtön hőbörögni, hogy "nem adtam el!"
A felülvizsgálatnak mi köze az eladáshoz?
Egyébként az utolsó jól írta, ez cím felülvizsgálat csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!