Budapest mely részein lenne érdemes lakást venni, ha nem feltétlenül az utak mentén, de nem is távol a közlekedéstől szeretnék lakni?
Gondolom közlekedés alatt a tömegközlekedést érted.
Nem nagyon van ilyen. Vagy az utak közelében veszel lakást, hogy közel legyen a tömegközlekedés, vagy pedig távol a főbb utaktól, akkor viszont messze van. :)
Inkább az a kérdés, miért akarsz távolabb lakni az utaktól. A közlekedés zaja miatt? Ajánlom a belső udvaros házak udvarra néző lakásait, általában jól szigetelik a hangot. Én pl. a Rákóczi úton laktam sokáig a Blaha mellett, de gangra nézett a lakás, legfelső emeleten, teljes síri csend volt mindig, pedig az az út aztán forgalmas...
"de ez eléggé leszűkíti a lehetőségeket"
Hát qrvára nem, ez hatalmas terület!:)
Egyesével nagyobbak, mint a megyeszékhelyeink többsége.
"ami élhető, ki lehet menni biztonságban."
Egész Budapest kiemelkedően biztonságos.
Igen kérdező ez nem Kabul, London, Párizs, Brüsszel vagy Malmö.
Budapest lepukkant a hozzá nem értő városvezetés miatt, de közbiztonsággal nincs baj.
Egyébként a III. kerületet javaslom.
A 13 és Újpesten több metrómegálló is van, ezek vonalán vannak csendes utcák. Ha autóban gondolkodsz meg amúgy is mindegy.
Egyébként Budapest még a legkülsőbb kerületekben is kiválóan el van látva tömegkozlekedéssel.
17. kerületből költözünk, sajnos kocsi nélkül, és mire beérünk a belvárosba, kb. 1-1,5 óra. Ritkán jár a busz, és lassan, körbe-körbe. Szóval a kiváló tömegközlekedés azért szerintem helyzet kérdése :D
De köszönöm a válaszokat.
Kérdező a 17.kerület híresen rossz, hiába van busz ha 30-40 perc csak az örs. Onnan minnen messze van, sok aglos település is jobb.
Én mindenképpen Óbudát javasolnám, drágább nyilván mint a 17 de jobb a közlekedés klasszisokkal és normális a lakóközösség is.
Ha kevesebb pénz van akkor talán újpest, de azt nem ismerem állítólag fejlődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!