A 11.kerülethez mely kerületek hasonlítanak amik közel vannak hozzá?
Imádom a 11.kerületet.
Van néhány pontja igaz amit kerülök de összességében nekem tökéletes.
Ezért is néznék olyan környéket ami hasonlít hozzá közbiztonságban, rendezettségben és persze közel lenne hozzá mármint a kerülethez.
Ahol szintén vannak nagyobb csomópontok is akár mint a Móricz Zs.körtér, Kosztolányi Dezső Tér, Újbuda Központ stb...
Budapest természetesen.
Nincs ilyen. Ha ennyire szereted a 11.kerületet, akkor nézz ott szét.
Ami közel van a 11.kerülethez, azok a határos kerületek. Viszont mindegyik más jellemzőjű, mint a 11.
1.kösz igazán hasznos válasz...
Direkt nem akarok a 11.ben maradni hiába szeretem, sok helyet itt megutáltam és nem akarok életem végéig 1 adott kerületben maradni.
meg itt azért jóval drágábbak az átlagos lakások is mint máshol nem véletlen.
Na most hogy leírtam ne ragozzuk ezt túl.
Akkor ne olyat írjatok ami a 11hez hasonlít max annyit hogy jó a közbiztonsága, szép parkok vannka ott, zöld fás terület ennyi..
Kérdező, igazán szívesen, hogy nyald meg a balbokámat!
Lehet, hogy nem tetszik az 1-es válaszom, de attól még igaz.
Nézz rá a térképre: mi van közel a 11. kerülethez?
12.kerület: köze nincs a 11-hez, nem hasonlít rá.
22.kerület: köze nincs a 11-hez, nem hasonlít rá.
És ezzel ki is fogytunk a közeli kerületekből. Jöhet megint a lepontozás, ha már érvelni nem tudsz normálisan.
Ostoba kerdésre nem lehet okoy választ adni!
A google maps nincs bevezetve hozzád??
5.le is pontoztalak!
otromba a stílusod förtelmes...
írtam utána hogy kell közel lennie a 11.hez?
olvasd el megint:
Akkor ne olyat írjatok ami a 11hez hasonlít max annyit hogy jó a közbiztonsága, szép parkok vannka ott, zöld fás terület ennyi..
A google maps nincs bevezetve hozzád??
itt nem lehet kérdezni vagy tilos talán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!