A 11.kerülethez mely kerületek hasonlítanak amik közel vannak hozzá?
Imádom a 11.kerületet.
Van néhány pontja igaz amit kerülök de összességében nekem tökéletes.
Ezért is néznék olyan környéket ami hasonlít hozzá közbiztonságban, rendezettségben és persze közel lenne hozzá mármint a kerülethez.
Ahol szintén vannak nagyobb csomópontok is akár mint a Móricz Zs.körtér, Kosztolányi Dezső Tér, Újbuda Központ stb...
Budapest természetesen.
Kérdező!
Sajnálom hogy nem kaptál eddig normális választ pedig abszolút érthető és jogos a kérdésed.
Budapesten tényleg minden kerület nagyon egyedi de mivel én 9 évig éltem a 11. kerületben ezért tudok segíteni a válaszban.
Először is vegyük ketté Budát és Pestet.
A 4 legnagyobb lakosságú kerület a 11, 3, 14, 13 - azt hiszem a sorrend is ez.
A pesti oldalon tehát a 14 és a 13
A budai oldalon pedig a 3 és a 11
Igen Újbudához én leginkább Óbudát hasonlítanám.
Ugyanúgy egy nagy kerület, vegyes kerület nagyob jó részekkel és kevésbé azokkal. A hegyvidéki része a gellért hegyi sasadi árakkal vetekszik.
Belső Óbuda pedig a 11 belső részének áraival.
A lakótelepek viszont egy fokkal olcsóbbak Óbudán.
Én most vettem itt lakást és én imádom.
Szerintem a 11-ből ide érdemes jönni!
Remélem tudtam segíteni. Kérdezz nyugodtan ha kell.
23.Köszönöm!
Végre egy igazán hasznos és normális válasz! :)
Igazán nincs mit. Más a hangulata a kerületnek de én pont ezt szeretem benne. Újbuda eléggé besűrűsödött, a 3. kerület kevésbé.
A másik pedig hogy Újbudán elszálltak az árak hihetetlen módon.
Talán a Hamzsabégi úton maradtak “lent” mert ott most gigászi vasútépítés lesz és amellett lakni kevésbé jó hiszen sok évig eltart majd.
Ha a 3. kerületről vagy annak óbuda városrészéről van kérdésed kérdezz nyugodtan.
Mivel mind a 11-et mind a 3-at elég jól ismerem ezért biztos fogok tudni segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!