Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen az élet Békásmegyeren?

Milyen az élet Békásmegyeren?

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni, hogy Békásmegyer mennyire jó hely lakásvásárlás céljából egyetemistáknak. Az ingatlan árak viszonylag jók, de Pest központjától kicsit távolinak tűnik, ez mennyire zavaró a hétköznapokban, mennyire nehéz a Belváros elérése? Úgy általánosságban milyen a közlekedés?

Jellemzően milyen a helyiek összetétele, mennyire biztonságos környék? (A Jós utcán, a Zsirai Miklós utcán néztünk ki lakásokat.)

Békásmegyer milyen a boltokkal, szórakozási lehetőségekkel való ellátottság, milyen lehetőségek, jó helyek vannak?

2021. febr. 19. 22:32
 1/6 anonim válasza:
100%
Én ott laktam a 90 es években és 2000 es évek nagy részében.Elvileg azt mondják sokat javult mert több lett a kamera.Szórakozási lehetőség szerintem inkább beljebb van.Bolt rengeteg van.Vannak jó gyrosok is.
2021. febr. 19. 22:45
 2/6 anonim válasza:
100%
Közlekedés szerintem jó mert van hév és rengeteg busz is.
2021. febr. 19. 22:45
 3/6 anonim válasza:
100%
Margit híd kb 20 perc békástól hévvel, a hévek hétköznap 6 percenként járnak. A közlekedéssel szerintem sincs gond. Én békási vagyok, nekem a hegy felőli oldal barátságosabb (Zsirai), mint a duna felőli, de lehet csak azért, mert mindig is ezen az oldalon laktam:D A Duna-part közel van, nyáron van élet, közel van a Lupa-tó, Rómain jó kocsmák, beülős helyek vannak, na meg a 0-24-es dohányboltnál éjszakánként hemzsegnek a fiatalok. Béka-tó, róka-hegy szintén kedvelt hely békáson. Szentendre közel van, ott is vannak hangulatos helyek. Bolt, fodrász, körömös, kozmetikus majdnem minden panelház alatt van, ezekből nincs hiány.
2021. febr. 19. 23:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy elit lakótelep, de nincs vele nagy gond.
2021. febr. 20. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szintén egyetemistaként kerültem ide 4 évvel ezelőtt, a Duna felőli oldalra, nekem nagyon pozitív. A Hévvel viszonylag gyorsan elérhető a belváros, de a 34-es busz is tök jó, ami az Árpád hídhoz visz be kb 25 perc alatt. Szórakozási lehetőség valóban inkább beljebb, de nyáron nagyon hangulatos, Duna parton, Pünkösdfürdőnél vannak tök jó kis helyek, és a Római part is közel van. Az ellátás teljesen oké, nagyon sok bolt van, mindent meg lehet kapni. Közbiztonsággal sose volt gondom 4 év alatt, sokszor jártam haza éjjel is pedig.
2021. febr. 24. 18:01
 6/6 anonim válasza:
21%

20 évet éltem ott. Elég is volt. Nyáron tele van az egész "Pista bácsikkal" és egyéb építöiparos alkeszokkal. Halál dákóján van, úgyhogy legalább egy óra szinte bárhova eljutni. Nyugati például 45 perc, HA 10 perc alatt a HÉV megállóba tudsz érni. A legtöbb ott élõ ember "nyugger" vagy lecsúszott proli. Szórakozási lehetõség nincs, kivéve, ha szereted a nyugdíjas alkeszokkal teli lepukkant 90-es évekbeli kricsmiket.

75-100 ezerért már a 13. kerületben, sõt szinte bárhol máshol is vannak lakások, szerintem offold. Ha meg ingatlanvásárlásról van szó, és mindenképp panel a cél, akkor inkább Óbuda.

2021. febr. 26. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!