Átverés, ha egy ingatlanos azt mondja, hogy drágán hirdetek, de tud egy vevôt aki 1 héten belül kénytelen vásárolni, és mégis megadná az irányárat?
Igen átverés.
Vevő ha tényleg ugrásra készen áll és most szeretne vásárolni akkor jöjjön ingatlanossal, ügyvéddel és egyből alá is írjátok a szerződést.
Minden más csak mellébeszélés és csőbehúzás az ingatlanos részéről.
Látatlanban nem szokás árajánlatot tenni.
Mit mondott a vevőről még?
Csak mert mi adtunk el így lakást. Telefonált egy este egy közvetítő, hogy másnap jön egy család a városba, aki végignéz 6 lakást, és mindenképp akarnak egyet venni, és a mienk is olyasmi, amit keresnek, jöhetnek-e. Mondtuk, igen, fizetünk X Ft-ot. Azt mondták, jó. És a mienket választották.:)
De nem szerződtünk előre, nem bíztuk meg semmivel.
Ilyen sztorit szívesen bevállalnék🙂
Egész megható történettel állt elô, de sok logikai baki volt benne.
Nem is szerzôdtem vele.
Mindenkinek köszönet az értékes hozzászólásokért.
Én ilyenkor mindig megkérdeztem őket, hogy akkor miért nem a vevő hív fel engem? Minek von be egy harmadik személyt, ha már látta a hirdetésemet :D
Erre semmit nem tudtak mondani.
Az ingatlanosok a legnagyobb kóklerek, főleg pesten..
Nagyon jól írtad , csak megerősíteni tudom . Sajnos tapasztaltam , hogy az ingatlanosok nagyrésze egyforma , csak a pénzlehúzásra megy. A duma az megy nekik ,szerintem tanfolyamon vesznek részt annyira jól tudják az embereket manipulálni. Aki még nem járt pórul ingatlanossal az örüljön neki és legyen óvatos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!