Tulajdoni lapokon a bruttó vagy a nettó m2 van?
Figyelt kérdés
Telek esetén a telek mérete, ok.
De ha lakásról szól a tulajdoni lap? akkor a bruttó vagy a nettó m2 van ráírva?
Köszi
2021. aug. 9. 13:18
1/12 anonim válasza:
Szerintem a bruttó a logikus, mivel a belső falakat úgy variálod ahogy akarod, nem engedélyköteles, így a nettó bármilyen irányban változhat.
2/12 anonim válasza:
szerintem nem logikus mert a tetőtér alatti 10 cm-es rés is benne van a bruttóban, ami nem élhető élettér.
3/12 anonim válasza:
?????
Miről beszélsz?
Az ingatlannyilvántartá
4/12 anonim válasza:
... folyt.
Az ingatlan-nyilvántartásban az adott területen elfoglalt helyet veszik figyelembe és ez a bruttó.
5/12 anonim válasza:
2-es, azért ezt gondold át!:D
Mi a bruttó alapterület?
Hosszúság x szélesség
Mi a nettó alapterület?
A fentiből mínusz a falak vastagsága
Hogy tudott neked idekeveredni a tetőtér alatti 10 cm-es rés?
Akár bruttóban, akár nettóban?
6/12 anonim válasza:
Úgy hogy a tetőtér alatti tér is benne van a bruttóban akkor is ha oda lejt a tető és nem tudsz aláállni.
7/12 anonim válasza:
Akkor most mi a francról vitatkozol, amikor az általad írottak is a bruttót igazolják?
8/12 anonim válasza:
Szerintem nem logikus hogy belevegyék ezt. Mivel az erkély nm nek is a felét veszik hivatalosan. Így egy olyan lukat amibe leülni is alig lehet vagy még azt se azt nem legikus hogy belevegyék. De nyugodtan vegyél meg egy fél méteres belmagasságú lakást és verd a melledet hogy x nm ed van.
9/12 anonim válasza:
8-as, ugye fel sem fogtad a kérdést, azért zagyválsz itt mindenfélét?
Pedig nagyon egyszerű!
"Tulajdoni lapokon a bruttó vagy a nettó m2 van?"
Ennyi és nem több!:)
10/12 anonim válasza:
Szállj már le rólam. Te vitatkozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!