Panelban tényleg lehetetlen kifogni, hogy mindegyik közvetlen szomszéd normális legyen?
Új helyre költöztünk, és a felettünk lévő mint az állat úgy rohangál fel-alá, hajnal 3kor is erre kelek fel. Az előző helyen ugyan ez volt, de nem ilyen mértékben, ott ahányszor szoltunk " mi nem is csinálunk semmit" és hasonlók. Nem hiszem el, hogy nem veszi észre valaki, hogy dübörögve jár..
Tudom, hogy szar a panel, meg vezeti a hangot, de valami illemszabály azért kéne, hogy benne legyen az emberek agyában.
Vagy általában a felső szomszéd mindig, ami problémásabb?
Szinte lehetetlen, ha megis jo szomszedokat fogsz ki, nem tudod ki mikor adja el a lakasat es jon egy uj lako.
2 kulonbozo tarsashazban laktam es mind a kettoben problema volt a szomszedbol atszurodo hang. Szerencsere csak alberlet volt. Azota vettem hazat es semmi ilyen gondom nincs. Egyedul azt hallom ha a haz mellett az udvaron beszelget a szomszed, vagy valaki bulizik hetvegente de amugy mast nem hallok. Vegre tudok nyugodtan aludni.
A legrosszabb mikor a tarsashazban hallottam a szomszedot horkolni egesz este. Koran reggel meg hangosan telefonalt a fal tuloldalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!