Érdemes Battonyára költözni? Milyen hely közbiztonságilag?
Én oda jártam gimibe, tehát van középiskola, van egy nagy fürdő (ez a legjobb dolog, van termál víz is) nem fedett, így csak nyáron van nyitva, és tele van románnal.
A közbiztonság átlagos, vannak cigányok, de nem túl vészes.
Hiába város, inkább falusi hangulata van, van egy pizzázó, van 1 vagy 2 kifőzde szerűség, és még van 1-2 gyors büfé (átlagos hamburger melegszendvics ilyesmire kell gondolni).
A kis lélekszámhoz képest van egy elég felszerelt, 2 éve épült konditerem, ami egy 20-30 ezres városban is megállná a helyét, van szolárium is.
Van sportpálya is, azt nem tudom milyen állapotú most, de pár éve teljesen tűrhető volt, vannak foci meccsek, de lehet simán futásra is használni.
A közeli városban (mezőkovácsháza) van lidl és peny.
Ami még érdekesség lehet, Tompapusztán (ez pár kilóméterre van a battonya táblától) van egy több száz éves kocsányos tölgy, és jópár lakatlan ház, oda minden nyáron kimegyek motorral :)
Arad is viszonylag közel van, sokan mennek át oda szórakozni stb, de én sose voltam, így nem tudok erről beszélni bővebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!