Érdemes Battonyára költözni? Milyen hely közbiztonságilag?
Hát, én a helyedben kihagynám. :)
Viszont, ami eszembe jutott, az Hunya. Nincs munkalehetőség, normálisan csak egy irányból közelíthető meg, és nagyon olcsók a házak. Legalábbis amikor utoljára láttam hirdetést. Nem tudom, mennyire vannak ott most eladó házak. Mindenesetre egy nagyon barátságos település, csak bringával szoktam néha arra járni, de közvetlenek az emberek, nekem nagyon pozitív az egész.
Nagyon gyorsan engedd el.
Amúgy régebben sok román vett házat Battonyán a határ közelsége miatt, 90%-uk máig eladó.(vagy 10 éve árulják..)
A lakosság 'összetétele' békés megyei szinten is borzasztó, ami sokat elárul a közbiztonságról meg a település vonzerejéről is.. :D
Köszönöm a válaszokat, vegyesek az érzelmeim a várossal kapcsolatban.
1-es: amit írtál (Hunya) valóban barátságosnak tűnik, külön köszi ezt a tippet!
6-os: Őrség biztos jó hely, de én az Alföldre mennék inkább viszonylag olcsó és "tiszta" faluba/kisvárosba. Azért ment a zöld neked is.
Békés megyében elég sok élhető kisváros és falu van, ha nem szempont a munkahely.
Mezőberény, Gyomaendrőd, Szeghalom, Dévaványa, ezek kapásból, amik nem nagyon kicsik, és ennyiért már szerintem lehet lakást, házat venni.
De vannak kisebbek is, Kamut, Murony például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!