Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Akik már költöztek el saját...

Akik már költöztek el saját lakásból: hogy oldottátok meg, hogy egyszerre eladtátok amiben benne laktatok és rögtön találtatok másikat?

Figyelt kérdés

Nekem ez logisztikailag nagyon bonyolultnak tűnik. Hiszen ha eladom a lakásomat, akkor egy-két hónapon belül ki kellene költöznünk. Mi a garancia arra, hogy ennyi idő alatt találok másikat, ami minden szempontból megfelelő és még ki is tudom fizetni?

Vagy ha megfordítjuk: ha találok egy nagyon jó lakást, lefoglalózom, záros határidőn belül ki kellene fizetni a teljes árat. Mi a garancia arra, hogy ennyi idő alatt a mostanit el tudom adni és nem bagóért kényszerből kell valakinek áron alul odaadnom?

2021. júl. 2. 20:33
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Ha egy 60 milliós ingatlant 58-ért kínálok, akkor kapkodni fognak érte és heteken belül elviszik? Mert szerintem minimum 50-ért kellene adni, hogy valaki azonnal lásson benne fantáziát. Ebből kellene a testvéremet kifizetni + némi kp-t tudnánk hozzárakni az újhoz. Ez sem a rózsadombon van, vidéki megyeszékhely jobb környékén lévő átlagos családi ház. Itt ennyiért mennek a hasonlóak.

3 szobányi bútor + a rengeteg holmi kötve hiszem, hogy egy egyszobás garzonban elférne. + még ide kellene bezsúfolni a két autó téli kerekeit, szerszámokat, bicikliket, egyebeket. Ezeket sem tárolhatom az utcán. Az autókat inkább eladom, mint hogy a jégeső verje őket szét a szemem láttára az utcán. 3 éves újonnan vett autó eladásán persze megint bukni fogunk. De ebben a helyzetben mondjuk az a legkevesebb.

Havi 100e-ért felénk a 1,5 szobás panelok mennek, nem a rózsadombi villák!

Hála az égnek életemben még egy forint hitelem nem volt. A felvétele csak a leges legvégső eset, de tényleg csak abban az esetben, ha különben a hajléktalanság fenyegetne.

2021. júl. 9. 15:03
 22/27 anonim ***** válasza:
34%
Ha ennyire sarkítva gondolkozol, akkor nem lehet rajtad segíteni úgy sem.
2021. júl. 9. 15:13
 23/27 A kérdező kommentje:
A sok sarkítatlanul gondolkozó ember most siránkozik, hogy szétverte az autóját a jég. Hát köszi, de ebből ha választhatok, inkább nem kérem.
2021. júl. 11. 10:38
 24/27 anonim ***** válasza:
41%

Elarulok egy titkot: a jeg nemcsak akkor esik, ha otthon garazsban all az auto. Elkaphat a varosban, fouton, autopalyan stb. es nem tudsz hova beallni a legtobb esetben.

Remenytelen vagy, en eddig probaltam segiteni, de igaza van a tobbieknek, te jobb ha a seggeden maradsz.

2021. júl. 11. 11:59
 25/27 A kérdező kommentje:
Elárulok egy titkot: nem tagnap óta van autóm és nem járok minden nap mindenhova autóval. Ha esélyes a jégeső, pláne nem. Így felőlem nyugodtan elkaphat mert van és remélhetőleg lesz is garázsom.
2021. júl. 11. 12:21
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Hat, tudod erre tenyleg nem lehet mit irni. No komment. De ha szulni fog az asszony, nyaralni mentek vagy ugyeletre kell szaladni a gyerekkel akkor legyen nagy a szad. Tudom akkor taxit hivsz es/vagy busszal mesz.
2021. júl. 11. 13:28
 27/27 A kérdező kommentje:
Gondolom most jobban érzed magad, hogy csak azért is szándékosan kiforgattad más szavait, hogy megmutasd mekkora király vagy. Örülök, hogy szebbé tehettem a napodat és egyben gratulálok a jellemedhez!
2021. júl. 11. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!