Akik már költöztek el saját lakásból: hogy oldottátok meg, hogy egyszerre eladtátok amiben benne laktatok és rögtön találtatok másikat?
Nekem ez logisztikailag nagyon bonyolultnak tűnik. Hiszen ha eladom a lakásomat, akkor egy-két hónapon belül ki kellene költöznünk. Mi a garancia arra, hogy ennyi idő alatt találok másikat, ami minden szempontból megfelelő és még ki is tudom fizetni?
Vagy ha megfordítjuk: ha találok egy nagyon jó lakást, lefoglalózom, záros határidőn belül ki kellene fizetni a teljes árat. Mi a garancia arra, hogy ennyi idő alatt a mostanit el tudom adni és nem bagóért kényszerből kell valakinek áron alul odaadnom?
Ha egy 60 milliós ingatlant 58-ért kínálok, akkor kapkodni fognak érte és heteken belül elviszik? Mert szerintem minimum 50-ért kellene adni, hogy valaki azonnal lásson benne fantáziát. Ebből kellene a testvéremet kifizetni + némi kp-t tudnánk hozzárakni az újhoz. Ez sem a rózsadombon van, vidéki megyeszékhely jobb környékén lévő átlagos családi ház. Itt ennyiért mennek a hasonlóak.
3 szobányi bútor + a rengeteg holmi kötve hiszem, hogy egy egyszobás garzonban elférne. + még ide kellene bezsúfolni a két autó téli kerekeit, szerszámokat, bicikliket, egyebeket. Ezeket sem tárolhatom az utcán. Az autókat inkább eladom, mint hogy a jégeső verje őket szét a szemem láttára az utcán. 3 éves újonnan vett autó eladásán persze megint bukni fogunk. De ebben a helyzetben mondjuk az a legkevesebb.
Havi 100e-ért felénk a 1,5 szobás panelok mennek, nem a rózsadombi villák!
Hála az égnek életemben még egy forint hitelem nem volt. A felvétele csak a leges legvégső eset, de tényleg csak abban az esetben, ha különben a hajléktalanság fenyegetne.
Elarulok egy titkot: a jeg nemcsak akkor esik, ha otthon garazsban all az auto. Elkaphat a varosban, fouton, autopalyan stb. es nem tudsz hova beallni a legtobb esetben.
Remenytelen vagy, en eddig probaltam segiteni, de igaza van a tobbieknek, te jobb ha a seggeden maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!