2008-2010 között,mennyibe került egy átlagos állapotú Bp-i panel lakás?
65 nm-es panelt vettek akkor anyukámék kék metró mellett (BP, X. Balkán utca) 12M forintért. Átlagos állapotú volt.
Tavaly 37-ért kelt el, nagyon minimális felújítással...
Picit kiesünk az általad megadott idő intervallumból
De 2011 januárban Örs vezér téren 35 nm 7 millió volt, a 53as olyan 10 körül, a 65s 14.
De emlékszem, kintebb Kőbányán, már 65nm-es is volt 10 alatt...
(mikor elkoltoztunk 2016ban 14,5 volt a 35 nm, most kB 18-19 millió)
Én magam nem tudok nyilatkozni, csak ismerősi körben voltak lakások vásárolva.
Rokonnak Kispesti panel jó közlekedéssel 8 millió volt. 50+ nm 1+2 félszobás. Nem mai igényszintre felújított, viszont előtte években fel volt egészen szépen újítva az egész. Most ugyanilyen teljesen felújítandóként 25+ milliótól indul ami már jobb állapotú az 30+
Haveromnak keleti mellett egy régi bérházban 1,5 szobás lakás 6 millió volt. Felújítandó mint állat, de hát na...
Albérletemben ahol laktam 2 szobás Albertfalván 12-13 körül vették. Az akkoriban sem volt olcsó, viszont rendbe volt rakva, felújított fürdő, konyha és bútorokkal együtt megkapták.
Amúgy baromi elszomorító, én most tudtam venni egy Kőbányai 1,5 szobás panelt, ami nulláról felújítandó 21 ért...
Akkoriban azt néztem, hogy 250-300 ezres fizetéssel már ki tudnék békülni. Azóta 3x magasabb mindennek az ára, csak hát én nem kapok 750-900 ezret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!