Vidéki átlagos állapotú lakást most érdemes eladni?
Most mennyi az ára?
Mit vársz pár hónap múlva?
"Vidéki nyugat Mo. megyeszekhely."
Én biztos, hogy nem adnám el, ha nem kenyérre kell!
Ez mindig követni fogja az árakat (kevesebb nem lesz) és ha egy évig nem éled fel a bérleti díjat, abból odafigyeléssel megoldhatsz egy - nem luxus - felújítást.
Legalábbis a festést, egyes bútorok, gépek cseréjét és ez rengeteget jelent.
De valaki a kenyeren kívül még akar utazni, autózni, házat venni is.
Az eladó házak 100% át nem adják ki albérletbe, mert el akarják adni.
És az eladó házakat nem úgy kell elképzelni, mint hogy neked van 5 telefonod, és vagy eladod, vagy nem
Köszönöm, hogy elmesélted, hogy hogy is kell elképzelni egy lakáseladást, máris okosabb lettem!
Kérlek értelmezd a kiírást, egy eddig kiadott lakásról van szó, amit azért adna el a Kérdező, mert lassan aktuálissá válna a felújítás és nem másért!...így én pontosan a kérdésre válaszoltam. És te?
7-es
Egy nyugat Mo-i megyeszékhelyről beszélünk (Szombathely), ahonnan át lehet járni Ausztriába dolgozni! Annak bizony nem fog lejjebb menni az ára, de még a bérleti díjak sem. Rengetegen vannak, akik nem akarnak külföldön élni, külföldi bérleti díjakat fizetni, ezért inkább itthon vesznek, vagy vesznek ki határ közeli lakást és ingáznak.
Debrecenből is el lehet menni Ausztriába dolgozni.
Kamionozni is lehet, de még mérnök is lehet az ember.
De a ház eladó, ne akarja már megmondani, hogy mit dolgozzak. Akkor ne adja el és járjon ő át.
Jah, hogy egy 1 sávos út van fél millió emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!