Volt már abban részetek, hogy csak Budán éltetek albérletben, majd Pest egyik átlagos kerületében vettetek lakást magatoknak? Milyen volt a váltás?
Négy éve élek Budán különböző albérletekben. Nagyon szeretem, mert a környezet (hegyek, völgyek, erdők) nagyon otthonossá teszik nekem a budai kerületeket.
Azonban lakást venni nagyon átlagos Pesten kerületben tudnék, nagyjából az Örs vezér tere, Zugló széle, Pesterzsébet környékén.
Életetek már meg ilyen, vagy hasonló váltást? Hiányzott Buda a váltás után?
Majd átsegít a tudat, hogy a sajátodban vagy, ami nem mindennapi jó érzés.
Budára meg eljársz sétálni, kirándulni!
Budán laktam és onnan költöztem a pesti oldalra.
Nem akarok senkit megbántani, de nagyon nagy a színvonalbeli különbség anyagiakban, igényességben és a fejekben is.
Én is ezt érzem, hogy hiányozni fog rettenetesen ez a környék. Főleg, hogy szinte minden héten felmegyek a Hármashatár-hegyre, vagy valami más magaslati pontra.
És ebben benne van az is, hogy könnyen elindulok ezekre a helyekre, mert hamar és egyszerűen odaérek.
Ez azon múlik, hogy melyik kerületbe költözöl. Pesten is vannak igényes, jó kerületek, és Budán is vannak proli részek.
Én nem bántam meg, családi házba költöztem és sokkal jobban szeretek itt élni, mint a budai lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!