Hogyan lehet összegyűjteni a pénzt lakásra? ( vagy önerő, járulékos ktg-ei es hitel ktg-eire?)
Figyelt kérdés
Ha nincs örökség, szülői nagyobb összegű pénzbeni segítség, csak fizetéséből hogyan kell csinálni?
Már többször össze lett rakva annyi pénz ( több év alatt lemondását mellett), ami előzőleg elég lett volna ön erőre talán, de mire összejött, úgy felmentek az árak, hogy hiába a lemondás, semmire nem elég az a pénz.
Hogy kell ezt csinálni?
2021. jún. 29. 06:50
11/14 anonim válasza:
Bocs, nem a 3-asnak, a 2-esnek van igaza, elnéztem a számozást
12/14 anonim válasza:
Sehogy, lakókocsi vagy a híd lába az opció. Bár ha van több M önerőd én a lakókocsi vásárlást javaslom.
13/14 anonim válasza:
Lakastakarek, jobb munkahely, átmenetileg külföld, vagy elrugaszkodva a valóságtól: lottónyeremény.
Esetleg kérhetsz kölcsön barátoktól önerőre, akikben bízol és bíznak benned. Meglepő volt szembesülni azzal, hogy mennyi ember van így, hogy kölcsönkér az önerőhöz.
Én is azt hittem senki sem tud segíteni de pl szüleimnek van egy kis felretett pénze, az is hasznos lehet.
14/14 anonim válasza:
10, szerintem ha valaki nem vállal magán órákat annak 2 oka lehet : vagy utálja a melóját, vagy annyi melója van, hogy fizikailag vagy mentálisan nem bírja, hogy miután hazaballagott az iskolából, és egy csomó feladata maradt még estére, pluszban magán tanítványt vállaljon. Nekem is van nyelvtanári diplomám, de eszemben sincs tanítani magánórában sem. Időm lenne rá, de szerencsére nem vagyok rászorulva. Mondjuk ezzel vállalom, hogy lakásra sem tudok úgy gyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!