Miért ilyen drágák a házak?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom kiakadtam. Normális házat nem lehet kapni 20 millió alatt. Ráadásul 70 éves házakat, amiket már bontani kell lassan, azt árulják 10 millióért falukon.
Az oké hogy CSOK van de komolyan én aki nem vesz fel CSOK-ot mert nincs gyerekem, miből a s. zarból vegyek házat úgy hogy ne kelljen életem végéig fizetnem a hitelt.
2021. jún. 19. 21:44
21/22 anonim válasza:
A kormány a kínálati helyett a keresleti oldalt erősítette a támogatásokkal. Ez pedig szépen be is épült az árakba. A csokosok jobban jártak (de ők se annyival, mint amit a támogatások sugallnak), a gyerektelenek meg rettenetesen megszívták.
22/22 anonim válasza:
Mi 2009-ben epitettunk a parommal egy 360nm-es 2 szintes hazat 45milliobol, ebbol 20millio hitel volt, amit 10evre kotottunk. Az evek alatt kb meg 35 milliot koltottunk ra, ebben benne van a teljes hoszigeteles, ablakok, zsaluk rendbe tetele, ujra tapetazas, es egy 60nm-es kerti tavacska, es egy komplett kiulo-sutogeto.. 2021 Novembereben adtuk el 250millioert, es 1 het utan mar jott az uj tulaj. Tegyuk hozza, hogy regebben sokkal olcsobb is volt epitkezni, mint mostansag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!