Miert ilyen drágák a házak Pesten?
Naponta látom ezt, illetve tartalmát tekintve ezt a kérdést.
emiatt bennem is felmerült, amit mostmár fel kell hogy tegyek?
Mi a valódi kérdésed, ami miatt így fogalmazva tetted fel a kérdésed?
Ez túl általános ahhoz, hogy válaszolokat kapj arra ami téged érdekelhet.
Vagy irj leírást, hogy miért is kérdezed! Elég pár gondolat, csak hogy a válaszoló is tudja, a megfogalmazott kérdés miértjét.
De ha elég így akkor:
telek ár + házépítés anyagköltség + munkadíj + minden egyéb adminisztrációs költség és az erre fordított időd (adók, illetékek stb )
:)
Van egy ház amit kinéztem 59.9 re tartják semmi extra kellene is költeni ra vagy 5 milliót , mondjuk rengeteg benn a faburkolat ami drága. De ez nem normalis hogy alkukor kinevetnek hogy fix ár.
Akarmit kinézek és normalis ház 50 millió felett van. Persze nem a kádárkockákról beszelek.ami meg olcsó lenne az xar. Nem ertem hogy miert ilyen drágák? Mi kerl bennük ennyibe miért tartjak ki az árukat? Mikor pl. Spk ház mar 1 éve is eladó volt amikor elkezdtem keresni. Én egy full extrás házat adtam el Győrben 30 millióért de tele luxussal.
"Akarmit kinézek és normalis ház 50 millió felett van....ami meg olcsó lenne az xar. "
Leírtad a választ! Mi a kérdés ezek után???
(Attól, hogy te elkótyavetyélted a "fullos" házadat, ezt ne várd el azoktól, akiknek náladnál több eszük van!
Mert a magas albérlet árak miatt inkább sokan úgy vannak vele hogy felvesznek egy lakáskölcsönt és fizetik azt, a másik fele meg hogy sokan vidékről felköltöznek hogy a munkalehetőségek miatt így a kereslet megdobja az ingatlan árakat.
Aztán majd olyan magasak lesznek az ingatlan árak hogy nem éri meg és inkább majd albérletet vesznek ki az emberek mikor lemennek a bérleti árak.
Ez egy ilyen ördögi körforgás!
De van az a mondás is hogy valaki árulja valaki meg el akarja adni a lakását, házát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!