Az ingatlanosoknak milyen trükkjeik vannak mostanában?
Kérem csak az írjon aki valóban tisztában van vele.
Milyen trükköket vetnek be hogy eladjanak egy házat. Vagy egyáltalán van nekik?
4: A hitelintézetekkel vannak szerződésben és ezért a készpénzes vevőket kitúrják... Tehát van csalás, mert nem az eladó érdekeit nézik, hanem a magukét.
A másik, hogy csak egy bizonyos körnek adnak el, és a többieket akadályozzák az adásvételben...
Lakasnezesnel:
Mi:Milyen a futes?
Ingatlanos: Hazkozponti egyedi merovel
Mi: hol az egyedi mero? Megnezhetjuk?
Ingatlanos: Most nem. Eloszor nezzek meg az i gatlant!
Aztan neztuk a reszleteket es megszolalt,h mennu k kell,mert jon a kovetkezo.
Igy elfelejtettuk megnezni,h van-e egyedi meroje.
A masik a kozoskoltseg volt: nem irtak ki az oldalra. Rakerdeztunk es fogalma se volt az ingatlanosnak. Aztan megkerdezte a tulajt.
De az szmsz meg olyat irt,h fogyasztas alapu meg 10 dolgot felsorolt,h mitol fugg. Gyakorlatilag atlathatatlan,h nekunk mennyi lett volna.
Csak olyanba menj bele,h a lakogyulesi jegyzokonyvet latod es szerepel forint/nm ar vizoraval es viz ora nelkul.
A legnagyobb trükk szerintem a sürgetés:
"Rendben, fontolják meg, de én az önök helyében gyors döntést hoznék, mert nagyon szimpatikusak, ugyanakkor rengeteg az érdeklődő."
Ha %-os jutalékot kap az ingatlanos, úgy vettem észre, hogy nem hajlandó kommunikálni a tulajdonos felé az alku igényt. Pl. árulnak egy lakást 30 millióért. Én teszek egy ajánlatot 28-ról, amire az ingatlanos azt mondja, hogy van már magasabb ajánlat is. Persze 2 hónap múlva még mindig árulja...
Az hogy csomó infót nem tud az általa eladni kívánt ingatlanról, már mellékes.
9
Ilyenel találkoztam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!